Evleneceklere kötü haber: Gelinlik denemek ücretli mi olacak?

Hayalinizdeki gelinliği bulmak için birçok mağazayı dolaşmanız ve pek çok gelinliği denemeniz gerekebilir. Bazı gelinlik mağazaları, deneme için ücret alırken, bazıları ücretsiz deneme olanağı sunuyordu. Ancak şimdi durum değişti ve alınan yeni bir karar damat adaylarını üzebilir. Gelinlik denemek ücretli mi olacak?

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 13:50

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte gelinlik mağazalarında da yoğunluk arttı. Hayallerindeki gelinliği bulmak için pek çok mağazayı dolaşan gelin adayları, gelinlikleri denemeden önce merak ettikleri birçok sorunun cevabını arıyorlar. Ancak bir soru akıllarını kurcalıyor: Gelinlik denemeleri ücretli mi olacak?

GELİNLİK DENEMEK ÜCRETLİ Mİ OLACAK?

Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhittin Köksal, gelinlik denemesinin artık ücretli olacağını duyurdu. Ankara'da faaliyet gösteren Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhittin Köksal, gelinlik provalarıyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. NTV'de yer alan habere göre, Köksal, artık gelinlik denemeleri için ücret alınacağını belirtti. Bu uygulamaya bazı esnaf destek verirken, diğerleri ise müşteri kaybına neden olabileceğini düşünüyor. Ancak, deneme ücreti ödenen gelinliğin satın alınması halinde, bu ücretin satış fiyatından düşüleceği kaydedildi.