Gündemden düşmeyen Dilan Polat kimdir?

Gündemden düşmeyen sosyal medya fenomani Dilan Polat kimdir? İşte Dilan Polat'ın hayatı hakkında merak edilenler...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.55491 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.55491 11:00
ilksesgazetesi.com

Gündemden düşmeyen Dilan Polat, sosyal medyada birçok kişi tarafından merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer alıyor. Peki sürekli ailesi ile gündem olan Dilan Polat kimdir? Sık sık lüks hayatı ve eşinin yaptığı sürprizler gündeme gelen Dilan Polat, güzellik alanındaki başarıları ile adından söz ettiriyor. Yaşamı da bir hayli talihsizliklerde dolu olan Polat, ışıltılı hayatının perde arkasını bir sosyal medya platformunda yer alan programda anlatmıştı. 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da doğan Dilan Polat, evli ve iki çocuk annesi bir sosyal medya fenomenidir.

BAŞARILARI ÜLKE SINIRLARINI AŞTI Instagram’da binlerce takipçisi bulunan Dilan Polat, katıldığı bir Youtube programı ile de gündeme gelmişti. Annesi babası tarafından öldürülen Polat, hayatı boyunca yaşadığı zorlukları da göz yaşları içinde anlatmıştı. Genç yaşta annesini kaybeten Polat, bir süre teyzeleri tarafından büyütüldü. Daha sonra ise ablası ile birlikte güzellik merkezi açtı ve yakaladığı başarı ardından şube sayısını çoğaltarak ünü ülke sınırlarını aştı. Polat, Avrupa ve çevresinde anlaşmış olduğu bayii şubeleriyle, büyük bir pazara sahip olmayı hedefliyor.

BABASI ANNESİNİ NEDEN ÖLDÜRDÜ? İş insanı olan babasını beyin tümörü nedeniyle kaybettiğini söyleyen Dilan Polat, yıllar sonra hayatıyla ilgili bir gerçeği itiraf ederek annesinin babası tarafından öldürüldüğünü açıklamıştı. Polat, babasının yıllarca beyin tümörü nedeniyle tedavi gördüğünü, hastalığı nedeniyle meydana krizlerden birinde annesini öldürdüğünü söyledi. O anları anlatırken gözyaşlarına boğulan Polat, annesinin vücudundan 7 tane kurşun çıktığını da söyledi.

ENGİN POLAT'IN DİLAN POLAT'A YAPTIĞI SÜRPRİZLER

Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın kendisine yaptığı sürprizleri sık sık takipçileriyle paylaşarak gündem olmaya devam ediyor. Daha önce Engin Polat'ın eşine aldığı içi çeyrek altın dolu gül buketi sosyal medyada viral olurken son olarak ise, Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın doğum gününü bilboardlardan kutladı. Dev bir afiş astıran Polat'ın afişinde şu sözler yer aldı: "Karısının kocası iyi ki doğdun. Seni çok seviyorum. Kapatın şehrin ışıklarını kocam pasta üfleyecek!" HABER MERKEZİ