Halı çırpma kavgası can aldı: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde komşu iki kadın arasında çıkan halı çırpma tartışması, bir kişinin ölümüyle sonuçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 15:27

Olay, Ankara’nın Polatlı ilçesinde yer alan Şehitlik Mahallesi Kızılcık Sokak’taki Akkaya Apartmanı’nda gerçekleşti. İddialara göre, dün akşam saatlerinde komşu M.K. ve Delal Hazal Gencer (33) isimli iki kadın arasında halı çırpma meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Sesleri duyan komşuların araya girmesiyle sona eren tartışmanın ardından M.K’nın eşi H.K (49), sabah saatlerinde bağ evine gitmek üzere apartmandan çıkan Delal Hazal Gencer ve eşi V. Gencer’e çocuklarının yanında bıçakla saldırdı. Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalede Delal Hazal Gencer’in hayatını kaybettiği, Vedat Gencer’in ise yaralandığı belirlendi.

Polis ekiplerinin inceleme başlattığı olayda M.K olay yerinde gözaltına alındı, o sırada olay yerinden kaçan H.K, ise sonrasında emniyete giderek teslim oldu.

Mahalle Sakini Fatma Özdoğan, sabah saatlerinde meydana gelen olay sırasında bağrış sesleri duyduğunu aktararak, “Orada bir gürültü oldu. Bir çocuk, ‘baba, baba’ diye bağırıyordu. Oradaki bütün herkes kafasını iki elinin arasında tutuyordu. Herhalde halı kavgasıymış. Ben balkonda gördüm, içeride hastam olduğu için gitmedim ama feryatlar çok büyüktü" şeklinde konuştu.