HAYTAP: Kısırlaştırma çalışmalarımıza devam ediyoruz

Gündem ne olursa olsun besleme ve kısırlaştırma çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen HAYTAP, sokak hayvanlarına yönelik verilen desteklerin de önemine dikkat çekti

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 16:15

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), sokak hayvanları için çalışmaya devam ederken, bakıma muhtaç hayvanları duyurmaya da devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından da sık sık paylaşım yapan federasyon, yetkili mercileri de eleştirdi.

“Bizler, gündem ne olursa olsun besleme ve kısırlaştırma çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyen federasyon gönüllüleri, verilen desteklerin önemine dikkat çekti.

GÜNDEM NE OLURSA OLSUN…

HAYTAP’ın X platformunda yaptığı açıklama şöyle:

“Öyle bir zamana geldik ki bu zavallılara bir damla su vermek, aç olanları beslemek bir suç gibi algılatılmaya çalışılıyor. Biz bu masumlara merhamet göstermeyi savunmak zorunda kalıyoruz. Adeta idama giden bir mahkûm gibi suçluymuşuz da savunmalarımız komedya mahkemesi önünde nafile çaba gibi kalıyor. Tarih, sizin bu kibrinizi, bu ukalalığınızı, bu üstten bakışınızı, çocukları, insanları kullanıp onlar üzerinden tepeden bakıp onların acı çekmesi ile ilgili deli iddialarınızı, iftiralarınızı affetmeyecek. Bizler, gündem ne olursa olsun besleme ve kısırlaştırma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her zaman yaptığımız gibi. Sizlerin destekleriyle…”