İzmir Valisi Elban, patlamada hayatını kaybedenlerin cenazesine katıldı

İzmir Torbalı’da bir işletmede meydana gelen patlamanın ardından hayatını kaybeden Birgül Sarsılmaz ve Evin Aslan’ın cenaze törenine, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya katıldı

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 16:06

Muhabir- Merve Ağrıç / İzmir’in Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar Mahallesindeki bir binanın zemin katındaki işletmede meydana gelen patlamada 5 kişi hayatını kaybetti 57 kişi ise yaralandı. Patlamada hayatını kaybeden Birgül Sarsılmaz ve Evin Aslan kardeşler, Subaşı Mahallesi’ndeki baba evinin yakınında toprağa verildi. Cenaze namazına İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katıldı.

ELBAN: AİLELERİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Dr. Elban, “Torbalı Ayrancılar Mahallesi'nde bir işletmede meydana gelen patlama sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımız Evin Aslan ve Birgül Sarsılmaz’ı, Torbalı Subaşı Mahallesi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurladık. Merhumelere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

SAYGILI: MAKAMLARI ÂLİ OLSUN

Cenaze töreninin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Torbalı Ayrancılar Barış Manço Caddesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden hemşehrilerimiz Evim Aslan ve Birgül Sarsılmaz kardeşleri Hakk’a uğurladık. Merhume kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabr-ı cemil diliyorum. Mekanları cennet, makamları âli olsun” diye aktardı.

KAYA: RABBİM RAHMET EYLESİN, MEKANLARI CENNET OLSUN

Cenazeye katılan Milletvekili Kaya ise yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi: “Torbalı'mızda Ayrancılar Barış Manço Caddesi'nde bir iş yerinde meydana gelen patlama nedeniyle hayatını kaybeden hemşehrilerimiz Evim Aslan ve Birgül Sarsılmaz’ın cenaze törenine katıldık. Rabbim rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, ailelerine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum.”