İZSU duyurdu: Konak ve Bayraklı’da yağmur suyu, kanalizasyon projesi başlıyor

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, 14 Ekim’de Konak ve Bayraklı’daki mahalleleri kapsayan yağmur suyu ve kanalizasyon inşaatı projesi için bilgilendirme toplantısı düzenlenecek

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 10:42

İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir’in altyapı sorunlarına çözüm getirmek amacıyla önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Konak ilçesine bağlı Umurbey, Halkapınar, Mersinli ve Çınarlı Mahalleleri ile Bayraklı ilçesi Adalet Mahallesi’ni kapsayan yağmur suyu ve kanalizasyon inşaatı projesi için bilgilendirme toplantısı 14 Ekim Pazartesi günü Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası’nda saat 13.30’da düzenlenecek. Dünya Bankası tarafından finanse edilen ve İlbank A.Ş. koordinatörlüğünde yürütülen Türkiye Deprem, Sel ve Yangın Acil İmar Projesi (TEFWER) kapsamında gerçekleştirilecek olan bu projeyle, altyapı sorunlarına karşı önemli adımlar atılması planlanıyor. Toplantıya, projeden etkilenecek mahallelerde yaşayan vatandaşlar davet edildi.

TOPLANTIYA VATANDAŞLAR DA KATILABİLECEK

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İZSU Genel Müdürlüğü olarak projelendirdiğimiz 'Konak İlçesi Umurbey, Halkapınar, Mersinli ve Çınarlı Mahalleleri ile Bayraklı İlçesi Adalet Mahallesi’nde yapacağımız Yağmur Suyu ve Kanalizasyon İnşaatı Projemizin bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. Dünya Bankası tarafından finansa edilen ve koordinatörlüğünü İlbank A.Ş.'nin yürüttüğü Türkiye Deprem, Sel ve Yangın Acil İmar Projesi (TEFWER) kapsamındaki projenin bilgilendirme toplantımız bu mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımızın katılımına açıktır” ifadelerine yer verildi.