Kurbanlık boğaları taşıyan tır kaza yaptı: Kurbanlıklara araziye dağıldı

Şanlıurfa-Suruç Otoban Bağlantı yolunda kurbanlık boğaları taşıyan tır ile arpa yüklü traktör çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralanırken, boğalar araziye dağıldı

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 14:44

Şanlıurfa-Suruç Otoban Bağlantı yolunda meydana gelen kazada, kurbanlık boğaları taşıyan tır ile arpa yüklü traktör çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı, kurbanlık boğalar araziye dağıldı ve o anlar drone ile kaydedildi.

Salih Ç. idaresindeki 63 ZF 532 plakalı kurban sevkiyatı yapan tır, Muhittin P. yönetimindeki 27 N 3951 plakalı arpa yüklü traktör ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da takla atarak ters döndü. Olayı gören vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Yaralanan iki sürücü, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

KURBANLIK BOĞALAR ARAZİYE DAĞILDI

Kaza sonrası tırda bulunan kurbanlık büyükbaş hayvanlar araziye dağıldı, sahiplerine zor anlar yaşattı. Uzun uğraşlar sonucu yakalanan 35 kurbanlık boğa, bölgeye gönderilen başka bir araçla hayvan pazarına taşındı. Kaza nedeniyle kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Kaza anı ve sonrasında yaşananlar, drone ile kaydedildi. Görüntülerde araziye dağılan boğalar ve onları yakalamaya çalışan sahipleri net bir şekilde görüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Olayın detaylarının ve kazanın nedeninin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.