Manisa’da iki otomobilin çarpıştığı kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı

Manisa'nın Kula ilçesinde, seyir halindeki bir otomobil, kavşaktan çıkarak ana yola girmeye çalışan başka bir araca çarptı. Meydana gelen kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 09:07

Manisa'nın Kula ilçesinde, İzmir-Ankara D300 karayolu Gökçeören çevre yolu kavşağında saat 22.30 civarında meydana gelen trafik kazasında, Uşak'tan İzmir yönüne doğru seyreden İbrahim Can Kaya'nın kullandığı 35 BYZ 84 plakalı araç, kavşaktan yola bağlanmaya çalışan Alim Avcı'nın idaresindeki 35 HN 288 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da savruldu.

Kazada, İbrahim Can Kaya ve aracında bulunan Fikri Kaya, Fatma Kaya, Yasemin Kaya ile diğer aracın sürücüsü Alim Avcı ve yolcusu Yüksel Akbaba yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans, jandarma ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Fatma Kaya ve Fikri Kaya Kula Devlet Hastanesi'ne, diğer dört yaralı ise Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Alim Avcı ve Yasemin Kaya'nın durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Kaza nedeniyle İzmir-Ankara D300 karayolunun İzmir yönü bir süre trafiğe kapandı, ancak araçların kaldırılmasının ardından yol tekrar açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.