Manisa’da ölümlü kaza: Otomobil tıra arkadan çarptı

Manisa’nın Kula ilçesinde meydana gelen kazada hafif ticari araç tıra arkadan çarptı. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 19:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 19:58

İzmir-Ankara D300 karayolu Kovukdere rampalarında meydana gelen kazada İzmir’den Uşak istikametine seyir halinde olan 58 yaşındaki Hasan Başer idaresindeki 35 BCV 796 plakalı hafif ticari araç, aynı yönde seyir halinde olan Mehmet K. idaresindeki 63 AGC 126 plakalı tıra arkadan çarptı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve güvenlik ekipleri sevk edil Çarpmanın etkisiyle otomobil içerisinde sıkışan otomobil sürücüsü Hasan Başer ile yolcu konumunda bulunan 59 yaşındaki İsmail Ç., itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Hafif ticari araç sürücüsü ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan İsmail Ç. ise Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hasan Başer’in cansız bedeni ise Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından İzmir-Ankara D300 karayolunun Uşak istikametinde trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik akışı normal seyrine döndü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.