Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi Gülseren Ceylan'dan çarpıcı açıklamalar

Mehmet Ali Erbil'in 26 yaşındaki genç sevgilisi yaşadığı ilişkiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ceylan sözleriyle sosyal medyayı bomba gibi salladı

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 12:59

Mehmet Ali Erbil ile yeniden bir araya gelen Gülseren Ceylan, son açıklamalarıyla sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

24 yaşında olduğunu iddia edenlere karşı 26 yaşında olduğunu vurgulayan Ceylan, kendisinin Erbil'in kriterlerine uyduğunu ve ailesinin bu ilişkiyi onayladığını söyledi.

Aynı zamanda Mehmet Ali Erbil'in ailesi tarafından da tanındığını dile getiren Gülseren Ceylan ilişkinin ciddi boyutta olduğunu da söylemekten kaçınmadı.

SÖZLERİYLE GÜNDEMİ YIKTI GEÇTİ

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan çifti, sosyal medya üzerinden sık sık canlı yayın yaparak takipçileriyle etkileşimde bulunuyor. Ancak, aralarındaki yaş farkı nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Gülseren Ceylan, bu eleştirilere TikTok canlı yayınında cevap verdi.

Canlı yayında kendisini eleştirenlere yanıt veren Ceylan, şunları söyledi:

"Mahallede 65 yaşında bir adamla görüşecek halim yok. Doğruya doğru Allah Allah ya... Tabi ki de onun güçlü olması ünlü olması, parasının olması, komik olması kriterlerin hepsini dolduruyor yani. Hala bir şeylerin çok güzel olabilmesi... Hepsinin etkisi var yani. Sizin kriterleriniz yok mu hayatta?"