MSB askerlik yerleri sorgulama ekranı: 2024 Kasım askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

Kasım ayında askere gidecek olanlar, askerlik yerlerinin ne zaman duyurulacağını arama motorlarında araştırmaya başladı. Peki, 2024 Kasım askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 11:45

Kasım 2024 sınıflandırma sonuçları askere gidecek olan yükümlülerin gündeminde. 2024 Kasım ayı askerlik yerleriyle ilgili tarih sorgulamaları hız kesmeden devam ediyor. Askerlik çağına gelen ve vatanına hizmet edebilmek için bekleyen yükümlüler, Millî Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından açıklanacak olan Kasım ayı askerlik yerlerini merakla bekliyor. Peki, Kasım ayı askerlik yerleri belli oldu mu, ne zaman duyurulacak? 2024 Kasım askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

2024 KASIM ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından Kasım ayı askerlik yerlerinin açıklanacağı tarih netleşti. Askerlik yerleri ve sonuçları sonuçları, 31 Ekim 2024 Perşembe günü e-Devlet sistemi üzerinden yükümlülere duyurulacak.

ASKERLİK YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Milli Savunma Bakanlığı'na ait askerlik bilgilerine www.turkiye.gov.tr adresinden " Kurumlar" bölümünden ulaşabilirsiniz. Burada bulunan “Er Sınıflandırma, Yedek Astsubay, Yedek Subay ve Bedelli Sınıflandırma Sonucunu Sorgulama” hizmeti aracılığıyla askerlik bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Sayfanın üst kısmında bulunan "Hizmet Adı" kutucuğuna "Yedek Subay Sınıflandırma Sonucu" ya da "Er Sınıflandırma Sonucu" yazdıktan sonra çıkan bağlantıya tıklayın. Ardından ilgili butona tıklayarak askerlik yerleri bilgisini öğrenebilirsiniz.