Narin Güran cinayetinde yeni gelişme : İtirafçı Nevzat Bahtiyar Narin'i gömerken yanındaki iki kişi kim?

Narin Güran soruşturmasında, yeni bir gelişme daha yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 14:07

 Narin Güran cinayetinde  yeni bir gelişme daha yaşandı. İtirafçı Nevzat Bahtiyar, Narin’in gömdüğünü itiraf etmişti. Bölgeyi gören askeri üstün kameralarında iki kişi daha görüldü. 

Soruşturmanın 38’inci gününde elde edilen deliller titizlikle incelenmeye devam ederken Nevzat Bahtiyar’ın olay günü saat 15.40 ile 16.30 saatleri arasında dere yatağının kenarında olduğu tespit edilmiş ve aracı ile beraber cep telefonunun baz istasyonundan sinyal verilmesi dosyaya girmişti.

KAMERALAR İKİNCİ DEFA İZLENDİ

Bölgeyi gören bir askeri üssün kamera kayıtları da bu kapsamda incelenmişti. Bahtiyar’ın aracının 50 dakika kadar park halinde olduğu belirlenmişti. Askeri üssün Şahin Gözü HD kamerası ikinci defa dikkatle incelendi.

Dev ekranda saniye saniye izlenen görüntülerde Nevzat Bahtiyar ile beraber dere yatağı kenarında iki kişinin daha olduğu tespit edildi.

İTİRAFÇININ YANINDA Kİ İKİ KİŞİ KİM?

İtirafçı Neczat Bahtiyar'ın yanındaki iki kiş Narin'in akrabaları mı sorusu akla ilk geliyor.

TÜBİTAK SİLİNEN KAYITLARI GERİ GETİRMEYE ÇALIŞIYOR

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk koordinasyonunda yürütülen Narin Güran cinayeti soruşturmasında bugün sıcak gelişmeler yaşandı. Tavşantepe köyünde, başsavcılığın talimatı üzerine 3 Cumhuriyet savcısının da katıldığı arama çalışması yapıldı. Olay yeri inceleme ekipleri ve JASAT ekipleri Narin Güran’ın amcaları olduğu öğrenilen Memduh Erhan ve barış Güran’ın evinde arama gerçekleştirdi.…

Bu evlerde Narin kaybolmadan önce kamera olduğu ancak Narin kaybolduktan sonra bu kameraların bir anda çalışmayı durdurduğu tespit edildi. Bunun üzerine Evde bulunan kayıt cihazlarına el konuldu ve incelenmek üzere TÜBİTAK’a gönderildi.