Narin soruşturmasına yeni gelişme: Halılarda DNA aranacak!

Narin Güran soruşturmasında Arif Güran'ın evinde bulunan halı ve bazı materyallerin incelenmek üzere alındığı ortaya çıktı

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 16:18

Habertürk'te yer alan habere göre Narin Güran’ın nerede öldürüldüğüne dair delil arayan Jandarma ekiplerinin, Arif Güran’ın evindeki halılara ve bazı materyallere incelemek üzere el koyduğu ortaya çıktı.

Arif Güran’ın evinde, ahırında ve Nevzat Bahtiyar’ın ahırı ile üvey babaanne Süheyla Güran’ın ahırında elde edilen tüm materyallerin, incelenmek üzere Jandarma Kriminal Dairesi’ne gönderildiği öğrenildi.

Olay yeri tespit edilmeye çalışılıyor

Narin’in cesedinin bulunmasından sonra cinayetin gerçekleştiği yeri tespit etmeye çalışan Jandarma ekipleri, 5 noktada dikkat çeken çalışmalar yaptı.

Önemli noktalar olarak görülen bu yerler, Arif Güran’ın iki ahırı ve evi, Nevzat Bahtiyar’ın ahırı, üvey babaanne Süheyla Güran’ın ahırı ve olayın en önemli delilin çıktığı noktalardan biri de amca Salim Güran’ın kullandığı araçtı. Aracın ön şoför koltuğu, aracın arka sağ kapı iç tarafı ve direksiyon üstünde Narin’e ait salya DNA’sı bulundu.

Nevzat Bahtiyar evi işaret etmişti

Sürdürülen soruşturma kapmasında üçüncü kez ifadesi alınan Nevzat Bahtiyar, yeni iddialarda bulunmuştu. 

Bahtiyar son ifadesinde kendisini amca Salim’in çağırdığını ve Arif Güran’ın evine gittiğini belirterek, “Eve girdiğimde odaların kapıları kapalıydı. Bir tanesi açıktı. Odada Narin yatıyordu. Salim bana, 'Narin, Yüksel’le ilişkimizi gördü onu öldürdüm. Artık sen de suç ortağımsın. Al bunu parçala yok et' dediğini söylemişti.

Nevzat Bahtiyar, amca Salim’in kendisini de tehdit ettiğini ve 200 bin lira vereceğini de ifadesinde belirtmişti. Narin’in cansız bedenini aldığını, kendi evinin ahırına götürüp yukarı baktığında, anne Yüksel Güran’ın kafasını kollarının arasına alarak ağladığını gördüğünü iddia etmişti.

Amca Salim Güran'ın hücresi değiştirildi

 Cinayette baş şüpheli olan amcanın kaldığı hücre de değiştirildi. Salim Güran yüksek güvenlikli izole hücreye alındı.