O üniversitenin sınavları DGS ile çakıştı… ÖSYM uyardı, sınav saatleri değişti!

O üniversitenin final sınavlarında beklenmedik bir değişiklik oldu çünkü DGS sınavı ile çakışıyordu. Bu durum, kamuoyuna önemli bir duyuru ile açıklandı. İşte bu konuyla ilgili merak edilen detaylar.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 16:06

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nden (AUZEF) final sınavlarıyla ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. Üçüncü oturum sınavlarına hazırlanan adaylar, sınav saatinde değişiklik yapıldığına dair önemli bir duyuruyla karşılaştı. Bu mesaj, sınava hazırlanan adayların planlarını değiştirmesine neden oldu.

AUZEF final sınavlarına sayılı günler kala yapılan bu duyuru, adaylar tarafından büyük ilgi gördü. DGS sınavıyla çakışması nedeniyle sınav tarihlerinin değiştirilmesine karar verildi.

AUZEF Final Sınavı Ne Zaman Gerçekleşecek?

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) öğrencileri, bu yılın yıl sonu sınavlarını 29 ve 30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirecek. Ancak DGS sınavıyla çakışma yaşandığı için sınav saatlerinde değişiklik yapıldı.

AUZEF tarafından yapılan önemli duyuru, sınav gününün değişmediğini ancak sınav saatlerinde düzenleme yapıldığını belirtti. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin paylaştığı duyuruda bu değişikliklere ilişkin detaylar yer aldı. İşte yapılan o duyuru:

“Değerli öğrencilerimiz 29 - 30 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan 2023-2024 eğitim öğretim yılı Bahar yarıyılı bitirme sınavı tarihinin DGS ile çakışması nedeniyle 30 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşecek olan 3. oturum saat 15.00'da başlayacaktır. Sınavlarda başarılar dileriz.”