Polis katinin bağlı olduğu çeteden küstah paylaşım!

Polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin üyesi olduğu suç çetesi, sosyal medyadan küstahça paylaşım yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 14:49

İstanbul'da polis memurunu şehit eden 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti, Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından İstanbul Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkemede tutuklanan Yunus Emre Geçti cezaevine gönderildi.

Polis memuru Şeyda Yılmaz’ı öldüren Yunus Emre Geçti'nin çetesi, sosyal medyadan yaptıkları açıklamada, “Annesi çıkıp aslan oğlu hakkında saçma sapan açıklama yapmış. Biz Y.G.'nin avukatlık ve cezaevindeki bakımlarını karşılarız, kimseye ihtiyacımız yok” dedi. Çete ayrıca, Yunus Emre Geçti'ye yönelik muameleyi Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) şikayet edeceklerini belirtti.

"Bir savaşın içindeyiz"

Çete, Yunus Emre Geçti'nin avukat masraflarını ve cezaevindeki ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ifade ederek, “Bütün alem bizi kardeşlerimize sahip çıkmamızdan tanır” dedi. Açıklamada, “Bir savaşın içindeyiz ve intikamımız için geçtiğimiz haftalarda Bahçelievler Devlet Hastanesi’ne istemeden de olsa bir saldırı yapmak zorunda kaldık, asker ve polis yaralandı. Hastane saldırısında motoru temin eden kişi Y.G. kardeşimizdi. Karakolda bunu öğrenen polisler kendisine eziyet ve zulüm etmeye çalıştılar” ifadelerine yer verildi.

"AİHM’e şikayet"

AİHM’e şikayet edileceğini belirten çete, “Emre kardeşimiz de karakoldan firar ederek bir polise hakkını vermiştir. Bütün alem bizi kardeşlerimize sahip çıkmamızdan tanır. Y.G.'nin silahşör olduğunu da herkes bilir. Annesi çıkıp aslan oğlu hakkında saçma sapan açıklama yapmış. Biz Y.G.'nin avukatlık ve cezaevindeki bakımlarını karşılarız, kimseye ihtiyacımız yok” dedi.