Reha Muhtar’ın sağlık durumu hakkında gelişme! Doktorları açıkladı

Ünlü spiker ve sunucu Reha Muhtar, geçtiğimiz haftalarda yüksekten düşerek yoğun bakıma alınmıştı. Doktorları Reha Muhtar’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Muhtar’ın sağlık durumu nasıl?

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 16:25

Ünlü sunucu-spiker Reha Muhtar, geçtiğimiz haftalarda evinde geçirdiği bir kaza sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Yüksekten düşmesi sonucu haftalardır yoğun bakımda tedavi gören ünlü spikerin sağlık durumunda bir gelişme yaşandı. Muhtar’ın doktorları, Muhtar’ın sağlık durumunda bir değişiklik olduğunu açıkladı. Peki Reha Muhtar’ın sağlık durumu nasıl?

REHA MUHTAR’DAN ÖNEMLİ GELİŞME

Haftalardır yoğun bakımda tedavi gören Reha Muhtar’ın doktorları sağlık durumuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Buna göre, yoğun bakımda entübe edildiği bilinen Muhtar’ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Son olarak ciğerlerinde bir rahatsızlık olduğu aktarılan Muhtar’ın, söz konusu rahatsızlığının gerilediği ifade edilirken, tedavisine yoğun bakımda devam edildiği aktarıldı.

NE OLMUŞTU?

Ünlü spiker Reha Muhtar, geçtiğimiz haftalarda evinde yüksekten düşmüştü. Bu nedenle entübe edilen Muhtar, yoğun bakıma kaldırılmıştı. Akabinde Reha Muhtar ve eski eşi Deniz Uğur arasında çocuklarını kaçırdığı, kendisine göstermediği ve evinde düştüğü sırada aşırı miktarda alkol aldığı üzerine tartışmalar çıkmış ve ülke gündemini karıştırmıştı.