TBF Asbaşkanı Hüseyin Beşok, Cemil Tugay'ı ziyaret etti

Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı ve FIBA Avrupa Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı makamında ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 10:51

Türkiye Basketbol Federasyon başkanlık seçiminden önce adaylar kurum ziyaretlerinde devam ediyor.8 Ekim'de yapılacak genel kurul öncesinde başkan adayları ve kurmayları çalışmalarını sürdürüyor. Türk basketbolunun efsanelerinden, TBF Asbaşkanı Hüseyin Beşok, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı makamında ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleşen ziyarette Beşok ve Tugay, Türk basketboluna değer katacak projelerle ilgili ve İzmir basketbolunun geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu. Kurumlar arası işbirliği ve dayanışmayı güçlendirmek isteyen Beşok, makam ziyaretinden memnun ayrıldı. Görüşmenin ardından TBF Asbaşkanı ve FIBA Avrupa Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, Tugay’a Ay-yıldızlı forma hediye etti.

SEÇİMLERDE 3 ADAY VAR

Olimpiyat Oyunları'ndan sonra düzenlenen federasyon seçimlerinde TBF'de adaylar arasında Efe Aydan, Turgay Demirel ve Hidayet Türkoğlu yer alıyor. Edinilen bilgilere göre başkan Hidayet Türkoğlu seçimde eski takım arkadaşını tekrardan seçilirsen başkan vekili yapacak. Aynı zamanda İstanbul’da Zeytinburnu'da açılan Basketbol Gelişim Merkezinde Hidayet Türkoğlu ile Harun Erdenay ortak çalışmalar yapacak.