Trendyol Yemek çöktü mü? 30 Mayıs Trendyol Yemek neden sipariş verilmiyor?

30 Mayıs 2024 Perşembe günü, birçok uygulamada ardı ardına sorunlar yaşandı. Kullanıcılar, bu uygulamalara erişimde ve kullanımda yaşadıkları problemleri araştırmaya başladı. Bu sorunlardan biri de Trendyol Yemek uygulamasını etkiledi. Peki, Trendyol Yemek çöktü mü? 30 Mayıs Trendyol Yemek neden sipariş verilmiyor?

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 16:39

Trendyol'un çöküp çökmediği ve neden açılmadığı sorusu, birçok kişi tarafından merak ediliyor. 30 Mayıs 2024 Perşembe günü, Trendyol'a erişimde sorunlar yaşanmaya başladı. Kullanıcılar, erişim sorununun ardından internet üzerinde araştırmalara başladılar. Dünya çapında, sosyal medya platformlarında yaşanan sorunlar sonrasında, kullanıcılar sorunun nedenini merak ediyorlar. Trendyol Yemek çöktü mü? 30 Mayıs Trendyol Yemek neden sipariş verilmiyor?

30 Mayıs'ta yaşanan internet uygulamalarındaki aksaklıktan birçok kullanıcı etkilendi. Bu sorun, Whatsapp Web ve Trendyol Yemek gibi uygulamaları da etkiledi.

TRENDYOL YEMEK NEDEN SİPARİŞ VERİLMİYOR?

Trendyol Yemek'ten sipariş vermek isteyen bazı kullanıcılar, iki farklı hatayla karşılaştı. Bazı kullanıcılar, tüm restoranların kapalı olarak göründüğünü bildirdi, diğer kullanıcılar ise sepete yemek ekleyemedi.

Konu hakkında bir bilgilendirme mesajı da yayınlandı. Sorunun genel internet bağlantısıyla ilgili olduğu düşünülüyor. Sorunun çözülmesinden sonra Trendyol Yemek dahil tüm uygulamaların normale dönmesi bekleniyor.

Trendyol'dan yapılan açıklamaya göre: