Türk taraftarlar Berlin'de coştu: EURO 2024'te Hollanda maçı öncesi büyük heyecan

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaşacağı maç öncesinde Türk taraftarlar Berlin'de büyük coşku yaşadı. Kent meydanında dev Türk bayrakları açılırken, Türkiye lehine tezahüratlar yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 18:28

Almanya'nın ev sahipliği yaptığı EURO 2024'te, Türkiye Hollanda ile TSİ 22.00'de Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Bu kritik maç için Almanya başta olmak üzere Avrupa'nın birçok şehrinden Türk taraftarlar Berlin'e akın etti. Günün erken saatlerinden itibaren şehrin sokaklarını dolduran futbolseverler, Breitscheidplatz meydanında toplandı. Milli Takım formaları ve Türk bayraklarıyla görsel şölen oluşturan taraftarlar, maç öncesi heyecanı doruğa çıkardı.

Merih Demiral'a Destek

Milli futbolcu Merih Demiral'a UEFA tarafından verilen men cezasına tepki gösteren birçok taraftar, "bozkurt" işareti yaparak desteğini gösterdi. Ayrıca, kurt maskesi takan bir taraftar büyük ilgi çekti.

Berlin Kırmızı-Beyaz

Turnuva boyunca Milli Takım'ı yalnız bırakmayan Türk taraftarlar, bugün de Berlin'de kenti kırmızı-beyaza bürüdü. Dev Türk bayrağının açılması ve meşalelerin yakılmasıyla coşku tavan yaptı. Alana gelen Mehter Takımı ise çaldığı marşlarla taraftarların heyecanına ortak oldu.

Maç saatini bekleyen taraftarlar, Hollanda karşısında Milli Takım'ın sahadan galibiyetle ayrılacağından emin olduklarını belirttiler. Bu büyük heyecan ve coşku, Berlin'de Türkiye'yi adeta evinde hissettirdi.