Twitch kapanacak mı? Bakan Uraloğlu’dan önemli açıklama

Twitch kapatılacak mı sorusu, Discord'a uygulanan erişim engelinin ardından merak konusu oldu. Peki, Twitch kapanacak mı? İşte Bakan Uraloğlu'ndan konuyla ilgili açıklama

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 14:04

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, çocuklara yönelik şantaj ve istismar gibi suçlamalarla ilgili olarak gelen sosyal medya platformu Discord'a uygulanan erişim engeli hakkında açıklamalarda bulundu. Uraloğlu, "Burası tamamen kapalı bir sistem. Bizim güvenlik birimlerimiz orada her türlü sorgulamayı yapamıyorlar. Bize şikayet gelmesi olayında biz müdahil olabiliyoruz." şeklinde konuştu. Bu açıklamanın ardından bir başka merak konusu olan soru ise Twitch kapanacak mı? oldu. Bakan, ayrıca bir başka yayın platformu olan Twitch'in kapatılıp kapatılmayacağına ilişkin sorulara da yanıt verdi.

Twitch kapanacak mı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Discord'a uygulanan erişim engelini hatırlatarak, tasarrufları korumak amacıyla başka bir yayın platformu olan Twitch ile ilgili de gerekli tüm adımlarını atacaklarını ifade etti. Discort'un tamamen kapalı bir sistem olduğunu ifade eden Uraloğlu, "Bizim güvenlik birimlerimiz orada her türlü sorgulamayı yapamıyorlar. Bize şikâyet gelmesi olayında biz müdahil olabiliyoruz." dedi.