Vakıfbank mobil uygulaması neden açılmıyor? Vakıfbank çöktü mü?

Vakıfbank'ın mobil uygulaması ve web sitesine erişim sağlanamıyor. Mobil bankacılık hizmetlerini kullanmak isteyen vatandaşlar, uygulamaya giriş yapamayınca Vakıfbank'ın sistemlerinde bir sorun olup olmadığını merak etmeye başladı. Vakıfbank mobil uygulaması neden açılmıyor? Vakıfbank çöktü mü?

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 15:03

Vakıfbank müşterileri, uygulama ve web sitesine erişimde sorun yaşıyor. "İnternet bağlantınızı kontrol edin veya daha sonra tekrar deneyin" uyarısıyla karşılaşan kullanıcılar, bankanın sistemlerine neden giriş yapılamadığını merak ediyor.

"Vakıfbank mobil uygulamaya giremiyorum" ve "Vakıfbank mobil çöktü mü" gibi sorular internet üzerinde sıkça aranırken, banka henüz resmi bir açıklama yapmadı.

VAKIFBANK UYGULAMASI NEDEN AÇILMIYOR?

Sosyal medyada hızla gündem olan Vakıfbank'a yönelik tepkiler giderek artıyor. Bazı kullanıcılar, "Zararımızı kim karşılayacak?" diye sorarken, bazıları da "2024 yılında böyle bankacılık anlayışı mı olur?" diyerek eleştiride bulundu. Müşteri hizmetlerini aradığımızda, erişim sorunlarının teknik bir arızadan kaynaklandığı belirtildi. Müşteri hizmetleri, 13:45 itibarıyla hatanın farkında olduklarını, ekiplere bilgi verildiğini ve ilerleyen saatlerde erişim sağlanacağını bildirdi.

VAKIFBANK MOBİL UYGULAMADAN HANGİ İŞLEMLER YAPILIYOR?

Para gönderme (Havale, EFT, Anlık Gönderme)

Ödeme işlemleri (Fatura, vergi, ceza, kredi kartı borcu ve GSM bakiye yükleme vb.)

Yatırım,

Karekod işlemleri,

Kredi işlemleri,

Sigorta,

Çek işlemleri,

Senet işlemleri,

Başvurular (Kredi başvurusu)

Üye işyeri işlemleri