Yenge Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakır’da 21 Ağustos günü kaybolduktan sonra cansız bedeni 8 Eylül günü Eğertutmaz Deresi'nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma sürerken tutuklanan Yenge Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 15:50

Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklanan yenge Hediye Güran’ın savcılık ifadesi ortaya çıktı. CNN TÜRK’ün haberine göre olay günü Narin’i hiç görmediğini söyledi.

Olay günü Narin’i hiç görmediğini belirten Hediye Güran "Ben olay günü Narin'i hiç görmedim. Yüksel'in evine iki defa gittim ama bir olaya şahit olmadım. Ben eşime ait olan Salim'in kullandığı aracı kesinlikle görmedim.” Dedi.

“Telefon görüşmelerini hatırlamıyorum”

Salim Güran'la yaptığı telefon görüşmeleri sorulan Hediye Güran, "Cevapsız çağrıları ilişkin diyeceğim yoktur, hatırlamıyorum. 25 saniyelik görüşmeyi tam hatırlamamakla beraber Salim'in eşiyle yaptığımız görüşme olduğunu düşünüyorum" dedi.

Salim'le cevapsız çağrılarla mı haberleşiyorsunuz? Sorusu yanıt veren Hediye Güran, “Yok öyle bir şey ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum" diye konuştu.

Narin kaybolduktan sonra telefonu değiştirmiş

Hediye Güran ifadesinde Narin kaybolduktan birkaç gün sonra cep telefonumu değiştirdiğini söyledi.

“Salim’le aramızda bir şey yok”

Salim'le aranızda herhangi bir ilişki var mı? Sorusuna yanıt veren Hediye Güran, "Kesinlikle böyle bir şey yoktur" yanıtını verdi.