Yücel’den Gebze Belediyesi’ne sert tepki: Vebalini ödeyeceksiniz!

Gebze Belediyesi'ne ait bakım evinde birçok kedi ve köpeğin öldürülerek çöpe atılmasının ardından CHP İzmir Milletvekili Av. Deniz Yücel, Gebze Belediyesi’ne sert tepki gösterdi

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 15:53

Sokak hayvanlarının uyutulmasına ilişkin yasanın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) onaylanmasının ardından bazı belediyeler sokak hayvanlarını uyutmaya başladı. Bugün medyada yayımlanan haberlere ve videolara göre, Gebze Belediyesi’ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde birçok kedi ve köpek uyutularak çöpe atıldı. Hayvanlardan bazılarının ise henüz can çekiştiği görüldü.  Bu durumun ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Av. Deniz Yücel, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşanan olaya sert tepki gösterdi.

ÇOK GÜNAHINIZ VAR

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yücel, “‘Bu memlekette kadın, çocuk, sokak hayvanı, ağaç olmayacaksın’ sözünü her gün haklı çıkarmaya devam eden AK Partili Gebze Belediyesinin sokak hayvanları rehabilitasyon merkezindeki manzara. Çok günahınız, çok vebaliniz var... Ödeyeceksiniz!” ifadelerine yer verdi.