7’den 70’e Kitap Takas Şenliği yoğun katılım

Menderes Belediyesi'nin organize ettiği 7’den 70’e Kitap Takas Şenliği, Mendereslilerin büyük ilgisiyle gerçekleştirildi. Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nda düzenlenen etkinlik, yoğun katılımla renkli anlara sahne oldu

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 11:22

Gün boyunca süren etkinlikte, yazarlar imza dağıtırken, bir ozan ve kemanist müzik dinletisi sundu. Katılımcılara ebru sanatı öğretildi; ayrıca resim ve yüz boyama etkinlikleri düzenlendi. Çocuklar için nutuklar dağıtıldı. Menderes Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, çocuklarla birlikte tohum topu uygulaması gerçekleştirerek oluşturulan tohumları toprağa atarak yeşillendirme çalışmalarına katkı sağladı. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ise ailelere sıfır atık konusunda bilgi vererek atıkları nasıl değerlendirebileceklerini anlattı.

Bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz

Şenliğe gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Ailelerimiz ve özellikle çocuklarımız için birçok etkinlik düzenledik. Bu şenlikte, çocuklarımıza edebiyat ve sanatı sevdirmeyi, sıfır atık ve doğamıza sahip çıkma konularında bilgi vermeyi amaçladık. Eğlenirken öğrenmelerini sağlamak istedik. Ailelerimiz için bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.