AK Parti Beydağ Olağan İlçe Kongresi gerçekleşti

AK Parti Beydağ 8. Olağan İlçe Kongresi düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2024 00:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2024 00:36

Beydağ Halk Eğitim Merkezi Salonu'ndaki kongrede konuşma yapan AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısını lanetledi.

Hayallerimizi birer birer gerçekleştirmeye devam edeceğiz

Türkiye'nin hedeflerine yürüyüşünün hiçbir şekilde kesintiye uğramayacağını aktaran Kasapoğlu, "Ülkemize, bu ülkenin evlatlarına kast edenler hiçbir zaman emellerine nail olamayacaklar. Nasıl Çanakkale'de, Malazgirt'te, Milli Mücadele'de, 15 Temmuz'da gereken cevabı verdiysek bundan sonra da bu tür emel gösteren şebekeler en güçlü cevabı alacak. Nasıl bugüne kadar hayal edilen değerlere hep birlikte ulaştıysak bundan sonra da hedeflerimizi, hayallerimizi birer birer gerçekleştirmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar da Türkiye'nin önemli bir bölgede bulunduğunu anlatarak, "Bu bölgede yaşıyorsak çok güçlü olmak zorundayız." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı ise TUSAŞ'a yönelik saldırıda yaralanan 8 kişinin tedavilerinden sonra koşa koşa mesaiye başladığını öğrendiğini kaydederek, milletin ve devletin bu duygularla dimdik ayakta olduğunu belirtti.

Kongrede mevcut ilçe başkanı Zafer Yüksel tek aday oldu.