AK Partili Hamza Dağ, İzmir'de tapu teslim törenine katıldı

2B Arazilerinin Devir Sözleşme Töreni’ne katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, siyasi irade olarak milletin lehine işler yaptıklarını vurguladı

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 20:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 20:22

Törene Bayındır Kaymakamı Murat Mete, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Gökhan Peynirci, daire amirleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

Önceden orman arazi olan ve ardından 2B statüsüne alınan 180 taşınmazın tapusu hak sahiplerine törenle dağıtıldı. Tapu teslim töreninde konuşan Hamza Dağ, Bayındır'ın üreten bir ilçe olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

İki ay önce Aliağa’da hak sahibi birçok kişinin yaşadığı sorunu çözdüklerini belirten Hamza Dağ şöyle devam etti:

"Olabilecek hangi mesele ve sorun varsa biz her zaman sizlerle beraberiz. Birtakım hususlar bizim Bayındır'a muhabbetimizi, Bayındır'ın da bizle muhabbetini engelleyemez. Tabii biz daha çok hizmet etmeyi hep arzuladık, hep istedik onun için hem Bayındır'dan hem de İzmir'den beklentimiz düşüncemiz oldu. Bir dönem ilçe belediyesi bizdeydi, milletimizin takdiri başımızın üstüne, bir ara verdik. Kendi açımızdan çıkartacağımız dersleri sonuna kadar çıkartırız ama emeği de mücadeleyi de bırakmayacağız."

Bayındır Kaymakamı Murat Mete ise mahalle sakinlerinin her koşulda fedakarca çalıştığını belirtti.