Alsancak’ta değişim ve dönüşüm gecesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Torbalı Belediyesi’nin iş birliğiyle yarın Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda ‘Dünya Değişim Günü’ kutlaması düzenlenecek

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 12:13

Muhabir- Merve Ağrıç / İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Torbalı Belediyesi’nin iş birliğiyle ‘Dünya Değişim Günü’ kutlaması düzenlenecek. Kutlama, 7 Temmuz Pazar günü Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Etkinlik, 'Kendini Değiştir Dünyan Değişsin, Dünyanı Değiştir, Dünya Değişsin' sloganıyla, değişim ve dönüşümün gücünü vurgulamak amacıyla organize ediliyor. Saat 20.00-23.00 arasında devam edecek olan bu anlamlı gece, çeşitli aktivitelerle dolu dolu geçecek.

ETKİNLİKTE DANS GÖSTERİLERİ VE KONSER DÜZENLENECEK

Program, değişim nefes çalışması ile başlayarak katılımcılara içsel bir yolculuk sunacak. Bu nefes çalışması hem bedeni hem de zihni rahatlatmayı amaçlarken, kişisel değişimin ilk adımlarını atmaya yardımcı olacak. Ardından, birbirinden renkli ve etkileyici dans gösterileri sahnelenecek. Dansın evrensel diliyle, katılımcılara hareketin ve ritmin büyülü dünyası tanıtılacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde, Berkay Demiralp sahne alacak. Demiralp’in performansı, katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.  Etkinlik, her yaştan insanın katılımına açık ve tamamen ücretsiz olacak.