Başkan Duman müjdeyi verdi: Buca’da Yeşillendirme Seferberliği başlıyor

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Buca’da Yeşillendirme Seferberliği’nin Mustafa Kemal Mahallesi'nden başlayacağını duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 13:57

İzmir Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Mustafa Kemal Mahallesi'nde gerçekleştirilen ziyaretle bölge sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Duman, mahalle muhtarı Gökmen Yıldız ile vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve onların beklentilerini dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği önemli buluşmanın ardından önemli bir paylaşımda bulundu. Bu ziyaretin ardından Başkan Duman heyecan verici bir müjde vererek, 47 mahalleyi kapsayan ‘Yeşillendirme Seferberliği’ projesinin Mustafa Kemal Mahallesi'nden başlayacağını duyurdu.

PROJE 47 MAHALLEYİ KAPSAYACAK

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Duman şu sözlere yer verdi: “Mustafa Kemal Mahallemizdeyiz…  Muhtarımız Gökmen Yıldız ile ihtiyaçları yerinde belirledik. Komşularımızın beklentilerini dinledik.  Buradan bir müjde vereyim; 47 mahallemizi kapsayan ‘Yeşillendirme Seferberliği’ne Mustafa Kemal Mahallemizden başlıyoruz.”