Başkan Eşki: Geleceğimiz olan çocuklarımızın yanındayız

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nda öğrencilerle buluşan Başkan Eşki, okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldıktan sonra öğrencilere kitap seti hediye etti. Daha sonra Çiçekli Mahallesi’ndeki Yaka Şengül Mustafa Karaca İlkokulu'nun ana sınıfı açılışına katıldı ve çocuklara hediyeler verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 10:21

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nu ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’yi öğrenciler, okul bahçesinde çiçeklerle karşıladı. Okul Müdürü Fatih Taşdemir, "Sizinle tanışmadan tanışmış gibiyiz. Nasıl çalıştığınızı görüyoruz. Yapılan işler dışında, belediye personeli her ihtiyacımıza destek veriyor. Yapılan tüm çalışmalar için teşekkür ediyoruz" diyerek okuldaki eğitim ve ihtiyaçlar hakkında bilgi verdi.

Çocuklar bizim geleceğimiz

Başkan Eşki ise "Ben de devlet okullarında okudum. Eksiklerinizi ve ihtiyaçlarınızı biliyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz. Her zaman yanınızdayız" dedi ve Bornova Belediyesi'nin çocuklara yönelik hizmet ve projelerini aktardı. Daha sonra sınıfları ziyaret eden Eşki, öğrencilere nasihatlerde bulundu ve kitap seti hediye etti.

Başkan Eşki’ye teşekkür

Başkan Eşki, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu ziyaretinden sonra Yaka Şengül Mustafa Karaca İlkokulu'nun Çiçekli Mahallesi'ndeki ana sınıfının açılışına katılım sağladı. Öğrencilerin büyük bir heyecanla karşıladığı Başkan Eşki, sınıfları gezerek öğrencilere hediyeler dağıttı. Bornova Kaymakamı Muzaffer Şahiner, muhtarlar ve velilerin de katıldığı açılışta, Bornova Belediyesi’nin eğitim alanında verdiği destekler ve iş birliği ile gerçekleşen çalışmalar için Başkan Eşki’ye teşekkür etti.

Bornova Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçedeki birçok devlet okulunun boya-badana, bakım ve onarım çalışmalarını tamamlamayı sürdürüyor.