Başkan Tugay, Özge Polat’ı hastanede ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Çiğli’de eski eşi Serkan Yıldız'ın silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve hastanedeki tedavisi sonucu hayati tehlikeyi atlatan Özge Polat’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2024 15:31

Çiğli’de geçtiğimiz haftalarda işe gitmek için durakta otobüs beklediği esnada eski eşi Serkan Yıldız'ın silahlı saldırısına maruz kalan ve ağır yaralanan Özge Polat’ı birçok siyasinin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da ziyaret etti.

Polat’a 'yanındayız' mesajı veren Tugay, “Park ve Bahçeler Dairemizde görevli, değerli çalışma arkadaşım Özge Polat’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettik; doktorlarından sağlık durumuyla ilgili bilgi aldık. Yaşadığı ağır şiddete rağmen sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Bizler tüm süreçte Özge’nin ve kıymetli çocuklarının yanında olmaya devam edeceğiz. Ama unutmayalım ki asıl mucize, bir ülkede kadınların, çocukların şiddette maruz kalmadığı, hayatını kaybetmediği bir ülkeyi kurmaktır. Türkiye’nin bir an önce bu şiddet sarmalının önüne geçmesi gerekiyor” açıklamasında bulundu.