Başkan Ünsal, Bostanlı Pazar Yeri’nde esnaf ve vatandaşla buluştu

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal zabıta ekiplerinin Bostanlı Pazar Yeri’nde rutin olarak gerçekleştirdiği denetimlere eşlik etti, esnaf ve vatandaşla sohbet etti

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 12:29

Karşıyaka Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Bostanlı Pazar Yeri’nde rutin olarak gerçekleştirilen denetimlere katılan Başkan Ünsal “Halkımızın pazar yerlerinde huzur ve güvenle alışveriş yapabilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Ünsal talimat verdi: Eksikler tamamlanacak

Zabıta ekipleri kontrollerini gerçekleştirirken Başkan Ünsal esnaf ve vatandaşın talep ve önerileri dinledi. İhtiyaçları yerinde inceleyen Başkan Ünsal, çatı tadilatı ile tahliye giderleri ile ilgili çalışmalar yapılması için talimat verdi. Başkan Ünsal, eksikliklerin kısa süre içinde tamamlanacağını söyledi.

“Vatandaşın talepleri yerinde dinledik”

Ziyarette konuşan Başkan Ünsal, “Karşıyakamızın simgelerinden Bostanlı Pazar Yeri’ne verimli bir ziyaret gerçekleştirdik. Zabıtalarımızla birlikte hem rutin denetimlerimizi yaptık hem de pazar esnafımızın, vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Bizleri ilgi ve sevgiyle karşılayan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Her hafta binlerce kişinin ziyaret ettiği pazar yerlerimizde huzur ve güven içinde alışveriş yapılabilmesi için çalışmaya, tüm ihtiyaçları bir bir karşılamaya devam edeceğiz” dedi.