Başkan Uzun muhtarlarla buluştu

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 17:11

Narlıdere muhtarları ile kahvaltıda buluşan Başkan Erman Uzun, muhtarların taleplerini dinledi.

Muhtarlar ihtiyaçların tespitinde referans

Muhtarlarımız demokrasimizin en temel unsurları olduğunu kaydeden Uzun, “Bugün, siz değerli muhtarlarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Muhtarlarımız demokrasimizin en temel unsurlarıdır, vatandaşımızın sesidir. Muhtarlarımız, biz yerel yönetimler için de mahallelerimizin ihtiyaçlarının tespitinde en önemli referans noktasıdır. Narlıdere’mizin yaşam kalitesini artırmak için gece gündüz demeden çalışan tüm muhtarlarımızın gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Daha yaşanılabilir bir Narlıdere için, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Uzun’dan iş birliği vurgusu

Muhtarlarla iş birliği içinde çalışmanın önemine değinen Uzun şöyle konuştu;

“Narlıdere Belediyesi olarak önceliğimiz her zaman vatandaş… Biz vatandaşımıza hizmet ederken muhtarlarımız da bu hizmetlerin sağlanmasında önemli bir rol üstleniyor. Bu doğrultuda sağladığınız katkılar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız biz yerel yönetimlerin çözüm ortaklarıdır. Bu vesileyle sizlerin bizim için ne kadar kıymetli olduğunuzun bir kez daha altını çizmek isterim. Birlikte çok daha güzel işlere imza atacağımıza şüphem yok”