Başkan Yıldız ÇİBEM’de öğrencilerle bir araya geldi

Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi (ÇİBEM), 2024-2025 eğitim öğretim dönemine başladı

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 16:07

Çiğli Belediyesi eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda kurulan ÇİBEM, 2024-2025 eğitim öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaptı. 750 öğrenciyle yeni döneme start veren ÇİBEM’i ziyaret eden Başkan Yıldız sınavlara hazırlanan YKS ve LGS öğrencilerine başarılar diledi. ÇİBEM bu yıl da kapılarını LGS’ye hazırlanan 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ve ile YKS’ye hazırlanan 11 ve 12. sınıf öğrencileri için açtı.  Yeni dönem kurslarına başlayan ÇİBEM’de tüm kursları ve eğitim materyalleri ücretsiz.

Eğitimin kalitesini artırmak için

Merkezi yeni dönemde ziyaret eden Başkan Yıldız, Sınıfları ve kütüphaneyi gezdi Uzman kadro ile çeşitli branşlarda eğitim vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Yıldız, derslere katılıp öğrencilere başarı diledi. Ardından öğretmenler odasına geçen Yıldız öğretmenlerle sohbet etti. Öğretmenlerin taleplerini de yerine getirerek eğitim kalitesinin artırılması için gereken çalışmayı yapacaklarını söyleyen Başkan Yıldız eğitimin toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biri olduğunu vurguladı.

 Çocuklarımızın geleceğe daha güvenle baksın diye

Gençlerin eğitimine destek vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Yıldız, “Gençlerimizin eğitimine katkı sağlamak için durmaksızın çalışıyoruz. Eğitim merkezimizde sunulan kurslar, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak hazırlanmakta ve öğrencilerin sınavlara en iyi şekilde hazırlanması hedeflemektedir. Çocuklarımızın akademik başarılarını artırmayı amaçlıyoruz. Onların her zaman yanındayız ve destekçisiyiz” diye konuştu.