Başkanlar 4 Ekim’de sokak hayvanlarına sahip çıktı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla İzmir’in ilçe belediye başkanları hayvanları korumak, onları yaşatmak adına mesaj yayımladı

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 11:35

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında İzmir’in ilçe belediye başkanları, sosyal medya hesapları X üzerinden hayvan haklarına ve hayvanları koruma bilincine dikkat çeken mesajlar yayımladı. Başkanlar, yayımladıkları mesajlarla hayvanlara sahip çıkılması gerektiğine ve yaşam haklarının gözetilmesine dair vurgu yaptı.

DOSTLARIMIZI ÇOK SEVİYORUZ

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Dünyayı birlikte paylaştığımız dostlarımızı çok seviyoruz” diyerek “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde herkesi, dünyamızı güzelleştiren dostlarımızın yaşam hakkını korumak ve refahını artırmak için daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. #4EkimDünyaHayvanlarıKorumaGünü” mesajını paylaştı.

CAN DOSTLARIMIZ İYİ Kİ VAR

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Hayvanları Koruma Günü’nde şu mesajı yayımladı: “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde, doğadaki dostlarımızın yaşama hakkını ve onları koruma sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlayalım. Sevgileri ile hayatı daha yaşanılabilir yapan can dostlarımız iyi ki var!” Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, X hesabından paylaştığı fotoğrafıyla 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü kutladı.

SEVGİ DOLU YAŞAM ALANLARI OLSUN!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, can dostlarına duyduğu sevgiyi dile getirerek “Hayatı paylaştığımız can dostlarımızın sevgi dolu bir yaşam alanına sahip olması umudu ile “#4EkimDünyaHayvanlarıKorumaGünü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.