Big Fish Çeşme 2024 Çeşme Marina’da start verecek

Çeşme Marina’da Avek sponsorluğunda 17. kez düzenlenecek Big Fish Çeşme 2024 turnuvası düzenlenecek

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 14:49

Avrupa’nın en prestijli sportif balıkçılık turnuvalarından biri olan “Big Fish Çeşme 2024,” bu yıl Avek’in ana sponsorluğunda 26-29 Eylül tarihlerinde 17. kez düzenlenecek.

"Yakala, Bırak, Yaşat" sloganıyla organize edilen etkinlik, amatör balıkçılık tutkunları ve ünlü isimlerin yer aldığı ekiplerin katılımıyla gerçekleşecek. Türk ve yabancı bayraklı 50'den fazla tekne ve 300'ün üzerinde amatör balıkçının, Çeşme Marina’dan denize açılması bekleniyor. Ege'nin mavi suları bir kez daha büyük bir rekabete sahne olacak.

Kazananlar açıklanacak

Turnuvanın 29 Eylül'deki finalinde, Sade Urla Restaurant’ın ev sahipliğinde düzenlenecek gala gecesinde kazananlar açıklanacak.

Etkinliğin liderliğini ve başhakemliğini Türkiye’nin önde gelen sportif balıkçılarından Ertuğrul İçingir üstlenecek. Yaklaşık 10 bin izleyicinin takip etmesi beklenen turnuva, iş dünyası ve cemiyet hayatından ünlü simaların yanı sıra Avrupa ve dünyanın dört bir yanından gelen konukları da ağırlayacak.

“Sürdürülebilir yaşam için bilinçli avlanma” ilkesini temel alan turnuvada, amatör balıkçılar yakaladıkları büyük balıkları ölçtükten sonra denize geri bırakacak.

Ana sponsorluğunu Avek Otomotiv’in üstlendiği Big Fish Çeşme 2024'te, Extranet, Furuno, Odyssey ve Vicem Yatch gibi sponsorlar da etkinliğe destek verecek

Ayrıca, yarışmacı formalarının sponsoru Cresta olurken, gala yemeği sponsorluğunu Sade Urla üstlenecek.