Bornova’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başlıyor

Bornova Belediyesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na yönelik olarak düzenlenen etkinliklerle beraber Cumhuriyet’in 101’inci yılı coşkuyla kutlanacak

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 12:33

Bornova Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na yönelik düzenlenecek etkinlerle beraber Cumhuriyet’in 101’inci yılı büyük bir coşku ve gururla kutlanacak.  Cumhuriyet değerlerinin önemini hatırlatan bu özel gün, Bornova’da her yaştan vatandaşın katılımıyla gerçekleşecek. Her yaştan vatandaşın katılacağı kutlamalar, 25 Ekim Cuma günü saat 14.00’da Serintepe Mahallesi Kandere Parkı’nda başlayacak. Bu etkinliklerle beraber Bornova halkı bayram coşkusunu sonuna kadar hissedecek.

ÇOCUKLARA VE YETİŞKİNLERE ÖZEL ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Etkinlik alanında bir araya gelecek olan Bornova halkı, Cumhuriyet Bayramı’nı hep birlikte kutlayarak, Cumhuriyet’e olan bağlılıklarını bir kez daha gösterecek. Kutlamalarda, Kadın Ritim Grubu’nun sergileyeceği enerjik ve coşku dolu performans, izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Müzik dinletileri ile bayramın atmosferi zenginleşirken, çocuklar için özel olarak düzenlenen yüz boyama etkinlikleri ve oyun alanları sayesinde minikler de bayram coşkusunu doyasıya hissedecek. Bornova Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlikler, her yaştan katılımcının kendine hitap eden bir etkinlik bulabileceği, eğlence ve birlik içinde geçen bir bayram kutlaması sunacak. Cumhuriyet’in 101. yılına yakışır bir şekilde, halkın coşkulu katılımı ile kutlamalar renklenecek.