Büyükşehir'den üniversitelilere destek! Bu sene zam yok

İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine hizmet veren sosyal tesislerindeki barınma ücretlerinde zam yapmadı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın kararıyla, gençler bu hizmetten geçen yılki fiyatlarla faydalanmaya devam edecek

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 16:25

Ekonomik krizin gençler üzerindeki olumsuz etkilerini dikkate alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesislerdeki barınma ücretlerine zam yapmadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN AŞ bünyesindeki sosyal tesisler, bu yıl 72 kız ve 108 erkek öğrenciyi ağırlayacak. Başkan Dr. Cemil Tugay’ın kararıyla, aylık 2 bin TL olan fiyatlar geçen yılki gibi devam edecek. Tesisler için kayıt işlemleri tamamlandı.

Kapasite ve belirli kriterler doğrultusunda kabul ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca ve Karşıyaka'daki İZELMAN Sosyal Tesisleri ile yeni eğitim-öğretim döneminde de hizmet vermeye devam edecek. Yeni misafirlerini daha iyi ve sağlıklı koşullarda ağırlamak amacıyla tadilatları yapılan tesisler, şehir dışından üniversiteyi kazanarak İzmir'e yerleşecek öğrencileri, kapasite ve belirli kriterler doğrultusunda kabul ediyor.

Karşıyaka'daki İZELMAN AŞ Örnekköy Sosyal Tesisleri Misafirhanesi, kız öğrenciler için; Buca Sosyal Tesisleri Misafirhanesi ise erkek öğrenciler için barınma hizmeti sunmakta.