Çeşme Belediyesi’nden yeni bebek sahibi olan ailelere destek

Çeşme Belediyesi, yeni bebek sahibi olan ailelere Hoş Geldin Bebek Seti ile destek oluyor

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 16:48

Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, bu özel dönemde ailelerin yanında olduklarını belirterek, “Her zaman yanınızdayız ve işlerinizi kolaylaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Çeşme Belediyesi yeni bebek sahibi olan ailelere Hoş Geldin Bebek Seti ile destek oluyor. Bu özel dönemde ailelerin yanında olduklarını belirterek, “Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli Her zaman yanınızdayız ve işlerinizi kolaylaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Her zaman yanınızdayız

Bebek sahibi olan ailelere destek olmak için ufak fakat önemli bir adım attıklarını belirten Başkan Denizli, “Her ailenin mutlu bir başlangıç yapmasını ve bebeklerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını arzu ediyoruz. Amacımız, bu özel ve güzel dönemde ailelerimize destek olmaktır. Çeşme Belediye olarak, her zaman yanınızdayız ve işlerinizi kolaylaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Hoş Geldin Bebek Setinde neler var?

0-3 aylık bebeği olan anne ve babalara yönelik ailelerin ihtiyaçlarına destek olmak ve onların heyecanını paylaşmak için hazırlanan “Hoş Geldin Bebek Seti” içerisinde; bebek çantası, eldivenli alt-üst zıbın seti, battaniye, alt açma seti, bebek bezi, ıslak mendil, bebek şampuanı, emzik ve biberon gibi ihtiyaç duyulan ve özenle seçilmiş ürünler yer alıyor.

Anne ve babaların mutluluklarına ortak olmak ve ihtiyaçlarına katkı sağlamak için oluşturulan bu set 0-3 aylık bebeği olan aileler için geçerli. Hoş Geldin Bebek Seti içerisinde bebek çantası, eldivenli alt-üst zıbın seti, battaniye, alt açma seti, bebek bezi, ıslak mendil, bebek şampuanı, emzik ve biberon gibi ihtiyaç duyulan ve özenle seçilmiş ürünler bulunuyor.

Hoş Geldin Bebek Setine başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, Dr. Tayfun Aydemir Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek bilgi alabilir ya da  0232 729 87 29 numaralı telefon üzerinden arayarak başvurularını gerçekleştirebiliyor.