CHP İl Başkanı Aslanoğlu’ndan Bornova’ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Bornova Belediyesi'nin geçtiğimiz Perşembe günü CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla düzenlediği toplu açılış töreninin ardından, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, Aslanoğlu, açılışı yapılan ve temeli atılan 18 önemli proje için Başkan Eşki'ye teşekkür ederek, bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmaları takdirle izlediklerini ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 14:35

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ziyarette Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’nin çalışmalarını övgüyle değerlendirdi:

Aslanoğlu, “Genç, dinamik ve heyecanlı bir belediyecilik deneyimine sahip olan Ömer Başkanımızı ziyaret ettik. Geçtiğimiz Perşembe günü, Genel Başkanımız Özgür Özel ile birlikte Bornova'da 18 önemli projenin açılış ve temel atma törenini gerçekleştirmiştik. Bu açılışlardan duyduğumuz gururu bir kez daha kendisiyle paylaşmak istedim. Ömer Başkanımız, sabahın ilk ışıklarından gecenin geç saatlerine kadar Bornova ve İzmir için özveriyle çalışan bir belediye başkanı. Kendisinin kısa süre içinde Bornova'ya büyük katkılar sağladığına inanıyoruz. Ayrıca, bir Cumhuriyet Halk Partili olarak partisinin yanındaki duruşundan dolayı da ayrı bir gurur duyuyoruz” dedi.

Ülkenin gerçek sorunlarını örtbas etme çabalarından bir an önce vazgeçmelidirler

Son günlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin gündem saptırma amacıyla yaptığı açıklamalara dikkat çeken Aslanoğlu, “Onlar, yapılan işlerin hızla unutulmasını ve gündemden düşmesini istiyorlar. Tartışmalar yaratarak ülke gündemini değiştirmeye çalışıyorlar. Oysa ülkenin gerçek gündemi açlık ve sefalet. Emekliler, emekli maaşlarının artırılmasını ve yaşam koşullarının iyileştirilmesini bekliyor. Asgari ücretliler ise maaşlarının artmasını, evlerine ekmek götürebilmeyi ve çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamayı düşünüyor. Tüm siyasetçilerin bu konulara odaklanması ve çözüm üretmesi gerekiyor. Yani vatandaşın gündemi, ülkenin gündemi olmalıdır. Bu bağlamda, İzmirlilerin ihtiyaçları da şehrimizin gündemidir. Herkes, şehrin ihtiyaçları konusunda ne yapacaklarını açıklamalıdır. Adalet ve Kalkınma Partisi yetkilileri, açlık ve yoksullukla ilgili neler yapacaklarını anlatmalıdır. Suni gündemler oluşturarak ülkenin gerçek sorunlarını örtbas etme çabalarından bir an önce vazgeçmelidirler” dedi.

Başkan Eşki: Bornova’yı daha da ileriye taşımaya kararlıyız

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Şenol Aslanoğlu'nun anlamlı ziyaretine teşekkür ederek, Bornova'ya ve İzmirlilere hizmet etmek için tüm gücüyle çalışmaya devam edeceğini vurguladı. Bornova’yı daha modern bir ilçe haline getirmek için aralıksız çalıştıklarını belirten Başkan Eşki, “Açılışını yaptığımız ve temelini attığımız projeler, sadece bugünü değil, Bornova’nın geleceğini de şekillendirecek nitelikte. Eğitimden altyapıya, sosyal hizmetlerden çevre dostu projelere kadar her alanda yenilikçi adımlar atıyoruz. Amacımız, Bornova’yı Türkiye’ye örnek bir ilçe yapmak. Bu süreçte partimizin ve halkımızın desteği en büyük motivasyon kaynağımız. Halkın ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmek, belediye başkanlarının en önemli sorumluluğudur. İzmir’in sosyal demokrat belediyecilik anlayışının ülkemize örnek olduğunu biliyorum ve bu anlayışla Bornova’yı daha da ileriye taşımaya kararlıyız” dedi.

Başkan Eşki, ayrıca Bornova’daki projelerin sadece bir başlangıç olduğunu ve önümüzdeki dönemde daha pek çok yeniliğin hayata geçirileceğini müjdeledi.