Cumhuriyet’in 101’inci yılı Karşıyaka’da Kıraç konseri ile taçlanacak

Karşıyaka Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerle beraber sevilen şarkılarıyla Kıraç, 28 Ekim’de İzmirlilerle bir araya gelecek

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 11:00

İzmir Karşıyaka’da Cumhuriyet'in 101’inci yılı büyük bir coşkuyla kutlanacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek etkinliklerle İzmir halkı, birlik ve beraberlik içinde bayramın heyecanını doyasıya yaşayacak. Karşıyaka Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan kutlamalar, Cumhuriyet ruhunu yaşatmak ve gelecek nesillere bu anlamlı günü aktarmak amacıyla çeşitli etkinliklerle İzmir halkını bir araya getirecek.

BAYRAM COŞKUSU SOKAKLARA TAŞACAK

Etkinlikler, 28 Ekim Pazartesi akşamı düzenlenecek geleneksel fener alayı ile başlayacak. Saat 20.00'da Karşıyaka Belediye binası önünden başlayacak olan yürüyüş, Karşıyaka Çarşısı boyunca ilerleyerek Anayasa Meydanı’nda sona erecek. Fener alayı sırasında Cumhuriyet coşkusu sokaklara taşınacak. Fener alayının ardından kutlamalar Anayasa Meydanı’nda devam edecek. Saat 20.15’te başlayacak olan programda, ilk olarak Ersin Show sahne alarak izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak. Ardından saat 20.30’da Türk müziğinin önemli isimlerinden Kıraç sahne alacak. Güçlü sesi ve unutulmaz şarkılarıyla Cumhuriyet coşkusunu doruklara çıkaracak bir performans sergileyecek olan Kıraç, İzmirlilere keyifli anlar yaşatacak.  İzmir halkı, bu unutulmaz akşamda Cumhuriyet'in 101 yıllık gururunu hep birlikte kutlayacak, Atatürk'ün mirası olan Cumhuriyet'in önemini bir kez daha hatırlayacak.