Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi acil servisi yenilendi

Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi Erişkin Acil Servisi'ndeki tadilat çalışmalarının tamamlandı ve hizmet vermeye başladı

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 12:22

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Araştırma Uygulama Hastanesi Erişkin Acil Servisi'ndeki tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla acil servis eskisi gibi hizmet vermeye başladı.

Hastane başhekimi Prof. Dr. Sefa Kurt, yaptığı açıklamada, acil servislerinin tadilatı döneminde acil servisteki eksikliklerin tamamlandığını aktararak, "Acil servisimizde bugün itibarıyla tadilatımız sona ermiştir ve acil servisimiz istenilen, fonksiyonel ve yeni bir şekilde bütün olanaklarıyla halkımızın hizmetine girmiştir. Acil servisimiz bugünden itibaren sarı ve yeşil alan hastalarına da bakacaktır, tam kapasiteyle halkımızın hizmetindeyiz" ifadelerine yer verdi.

Kurt, acil servise ambulans girişindeki eğim sorununu da giderdiklerini, anlatarak, "Acil servisin yatak kapasitesinde iyileştirmeler yaptık, döşemelerde problemler vardı, bunları ve duvarlarda birtakım yıpranmalar vardı, bunların hepsini giderdik. Tahmin edersiniz ki acil servisler 7/24, çok acil, dramatik olayların yaşandığı, insanların heyecanlı, öfkeli olabildiği yerler. O nedenle hastanelerin diğer kısmına göre buralarda yıpranma daha fazla ve bütün bu yıpranmaları giderdik. Şu an yenilenmiş bir acil servis ve tam kadromuzla halkımızın hizmetindeyiz" dedi.