Efes Selçuk Belediyesi’nden vatandaşlara sağlıklı gıda desteği

Efes Selçuk Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve temiz gıdaya erişimini artırmak amacıyla ‘Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması’ ile çocukların beslenme çantalarına ve hamile kadınların beslenmesine destek olmaya devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 15:30

İzmir Efes Selçuk Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve temiz gıdaya erişimini artırmak amacıyla önemli adımlar atmaya devam ediyor. Belediye tarafından yürütülen projeler, özellikle çocuklar ve hamile kadınların beslenme ihtiyaçlarını desteklemeyi hedefliyor. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hem tarımsal kalkınma çalışmalarıyla yerel üretimi teşvik ettiklerini hem de gıda dayanışmasıyla toplumsal fayda sağladıklarını vurguladı. Efes Selçuk belediyesi, bu kapsamda herkese iyi ve güvenilir gıdaya ulaşma imkânı sunarak, vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürmesine katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

SAĞLIKLI GIDA İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Sosyal medya hesabından iyi gıdaya ulaşım için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Sengel, “Sağlıklı, temiz, iyi gıdaya ulaşmak herkesin hakkı. Efes Selçuk’ta hem tarımsal kalkınma hamlesiyle sağlıklı gıdanın topraktan başlayan yolculuğuna tanıklı ediyoruz hem de ‘Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması’ ile çocukların beslenme çantalarına, hamile kadınların beslenmesine destek oluyoruz. Herkesin sağlıklı, temiz, iyi gıdaya ulaşması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.