Efes'te Halk Mark-ET açılacak

Efes Selçuk Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla Halk Mark-ET projesini hayata geçiriyor

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 10:44

Efes Selçuk Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yeni bir projeyi hayata geçiriyor. "Bütçe Dostu Halk Mark-ET," 1 Ekim Salı günü saat 16.00’da Pazar Yeri’nde açılacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ege Et iş birliğiyle geliştirilen bu proje, Efes Selçuklu vatandaşlara güvenilir ve kaliteli gıdayı uygun fiyatlarla sunmayı amaçlıyor. Halk Mark-ET, Bektaşlar Fırını'nın arkasındaki alanda hizmet verecek.

Her satışta 1 kg ile sınırlı olacak

Projenin en dikkat çekici yönlerinden biri, taze et grubundaki kıyma ve kuşbaşı etin her satışta 1 kg ile sınırlı olması. Bu, tüm vatandaşların uygun fiyatlarla kaliteli et ürünlerine ulaşmasını sağlayacak. Taze etin yanı sıra, şarküteri ürünleri, peynir çeşitleri, yumurta ve çiğ süt gibi temel gıdalar da raflarda yer alacak. Ayrıca, çeşitli kooperatifler ve yerel üreticilerden temin edilecek kuru bakliyat, yöresel ürünler ve diğer gıda maddeleri için ayrı bir satış reyonu oluşturulacak.

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, "Yerel seçimler öncesinde vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözü daha tutmanın onurunu yaşıyorum. Artan fiyatlar vatandaşların temel tüketim maddelerine ulaşımını her geçen gün biraz daha zorlaştırıyor. Bu temel tüketim maddelerinin arasında da et ürünleri yer alıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Ege Et iş birliğiyle geliştirdiğimiz bu proje ile Efes Selçuklular’ın temel gıda maddelerinden olan ete ulaşımını kolaylaştırmayı, hayat pahalılığı karşısında vatandaşlarımızın bütçesine katkı sunmayı hedefliyoruz" dedi.