ESHOT | 367 hareket saatleri: Ümit Mahallesi - Kemer Aktarma sefer saatleri

İzmir’de Ümit Mahallesi istikametinden Kemer Aktarma istikametine gitmek isteyen vatandaşlar 367 numaralı ESHOT otobüs güzergahını ve saatlerini merak ediyor. Peki, Ümit Mahallesi - Kemer Aktarma sefer saatleri kaçta? ESHOT 367 hareket saaatleri...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 13:20

İzmir'de toplu taşıma sistemine olan talep her geçen gün artıyor. Ümit Mahallesi'nden Kemer Aktarma istikametine gitmek isteyen vatandaşlar için ulaşımın kolaylaştırılması adına 367 numaralı otobüs hattı önemli bir rol oynuyor. Ümit Mahallesi'nden başlayarak şehrin merkezi noktalarını dolaşan ve Kemer Aktarma Merkezi'ne ulaşan bu hat, vatandaşlara konforlu ve hızlı bir ulaşım imkanı sunuyor. ESHOT 367 otobüs hattı,  Ümit Mahallesi istikametinden Kemer Aktarma istikametine doğru hareket ederken belirli saatlerde sefer düzenlemektedir. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar kesintisiz hizmet veren bu hat, İzmir'in yaşam döngüsüne entegre bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlar, 367 numaralı ESHOT otobüsünün güncel güzergahı ve sefer saatlerini merak edip bu doğrultuda araştırmalar yapıyor. Peki, 367 hareket saatleri ve güzergahı nasıl ? İşte ESHOT 367 hareket saatleri haberimizin devamında…

ESHOT 367 güzergahı

367 numaralı hattın Ümit Mahallesi yönünden gidişi güzergahında Ümit Mahallesi, İrem, Fabrika, Metal, Bezirgan, Doğanlar Pazaryeri, Begonya, Fatih Cami, Manolya, Badem, Aktar, Elif, Alt Geçit, Mevlana Mahallesi Cami, Sarılar, Hasanağa Camii, Çağla, Adliye Lojmanları, Okul, Hasan Tahsin Özel Eğitim Okulu, Görme Engelliler Okulu, Okullar, Bornova Anadolu Lisesi, Selçuk Yaşar Boyacılık EML, Eser, Yunus Emre, İzeltaş Mağaza, İzeltaş, Işıkkent Benzinlik, Koyuncu, Egemenlik, Otogar Kavşağı, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehitler Ortaokulu, Altındağ Belediyesi, Havuzlu Kahve, Şehitler, Kokluca Mezarlığı, Evrenesoğlu Ortaokulu, Meriç Mahallesi Çeşme, MTK Birinci Giriş, Ağır Bakım, Halkapınar İZSU, Yenişehir PTT, Tepecik Doğum Hastanesi, Ziya Gökalp Ortaokulu, Eşref Paşa Hastanesi, Kemer Aktarma Merkezi noktalarında duraklar bulunuyor.

Dönüş güzergahında ise sırasıyla Kemer Aktarma Merkezi, Eşref Paşa Hastanesi, Ziya Gökalp Ortaokulu, Tepecik Doğum Hastanesi, Yenişehir PTT, Halkapınar İZSU, Ağır Bakım, MTK Birinci Giriş, Meriç Mahallesi Çeşme, Evrenesoğlu Ortaokulu, Kokluca Mezarlığı, Şehitler, Havuzlu Kahve, Altındağ Belediyesi, Şehitler Ortaokulu, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Otogar Kavşağı, Egemenlik, Koyuncu, Işıkkent Benzinlik, İzeltaş, İzeltaş Mağaza, Yunus Emre, Eser, Selçuk Yaşar Boyacılık EML, Bornova Anadolu Lisesi, Okullar, Görme Engelliler Okulu, Hasan Tahsin Özel Eğitim Okulu, Okul, Adliye Lojmanları, Çağla, Hasanağa Camii, Sarılar, Mevlana Mahallesi Cami, Alt Geçit, Elif, Aktar, Badem, Manolya, Fatih Cami, Begonya, Doğanlar Pazaryeri, Bezirgan, Metal, Fabrika, İrem, Ümit Mahallesi durakları bulunmaktadır.

ESHOT 367 hareket saatleri

İzmir'de toplu taşıma ağının genişletilmesi ve güçlendirilmesiyle birlikte, vatandaşlar kent içindeki ulaşım ihtiyaçlarını daha verimli bir şekilde karşılayabiliyorlar. 367 numaralı otobüs hattı da bu çerçevede, İzmir'in hareketli ve dinamik yaşamına önemli bir katkı sağlıyor. Ümit Mahallesi'nden  Kemer Aktarma Merkezi'ne ve Kemer Aktarma Merkezi'nden Ümit Mahallesi'ne  giden otobüs seferlerinin listesi:

367 numaralı ESHOT'un Haftaiçi gerçekleşen hareket saatleri:

ÜMİT MAHALLESİ KALKIŞ:

06:50, 08:40, 13:15, 15:15, 17:15,

KEMER AKT. KALKIŞ:

07:45, 12:16, 14:16, 16:15, 18:30

367 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Cumartesi) gerçekleşen hareket saatleri:

367 numaralı hat Cumartesi günü hizmet vermemektedir.

367 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Pazar) gerçekleşen hareket saatleri:

367 numaralı hat Pazar günü hizmet vermemektedir.