ESHOT | 742 hareket saatleri: Sancaklar Köyü – Karşıyaka sefer saatleri

İzmir’de Sancaklar Köyü istikametinden Karşıyaka istikametine gitmek isteyen vatandaşlar 742 numaralı ESHOT otobüs güzergahını ve saatlerini merak ediyor. Peki, Sancaklar Köyü– Karşıyaka sefer saatleri kaçta? ESHOT 742 hareket saaatleri...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 13:21

İzmir'de toplu taşıma sistemine olan talep her geçen gün artıyor. Sancaklar Köyü'nden Karşıyaka istikametine gitmek isteyen vatandaşlar için ulaşımın kolaylaştırılması adına 742 numaralı otobüs hattı önemli bir rol oynuyor. Sancaklar Köyü'nden başlayarak şehrin merkezi noktalarını dolaşan ve Karşıyaka’ya ulaşan bu hat, vatandaşlara konforlu ve hızlı bir ulaşım imkanı sunuyor. ESHOT 742 otobüs hattı, Sancaklar Köyü istikametinden Karşıyaka istikametine doğru hareket ederken belirli saatlerde sefer düzenlemektedir. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar kesintisiz hizmet veren bu hat, İzmir'in yaşam döngüsüne entegre bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlar, 742 numaralı ESHOT otobüsünün güncel güzergahı ve sefer saatlerini merak edip bu doğrultuda araştırmalar yapıyor. Peki, 742 hareket saatleri ve güzergahı nasıl ? İşte ESHOT 742 hareket saatleri haberimizin devamında…

ESHOT 742 güzergahı

742 numaralı hattın Sancaklar Köyü yönünden gidişi güzergahında Sancaklı Meydan, Sancaklı Giriş, Kovankayası, Doğançay Yeni Mezarlığı, Doğançay Mezarlık Üstü, Doğançay, Doğançay Meydan, Çolakoğlu, Yamanlar Yeni Son Durak, Ahmet Taner Kışlalı, Anıt Park, Şehit Yüzbaşı Ali Rıza Sadak İlköğretim Okulu, Yamanlar Muradiye Cami, Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu, Salkım Söğüt, Köprü, Şantiye, Daryol, Nuri Vesugay Parkı, Meydan, Dostlar, Dizdar Cami, Çilek, Örnekköy Saha, Örnekköy Muhtarlık, Örnekköy İlköğretim Okulu, Havva Ozisbakan Lisesi, İmbatlı Muhtarlık Durağı, Çam, Girne Konutları, Zafer Takı, Çayırcı, Girne Bulvarı, Geçit 1, Geçit 2, Metin Aşıkoğlu Ortaokulu, Şehit Diplomat Erdoğan Özen, Osman Bey Parkı, Karşıyaka İskele noktalarında duraklar bulunuyor.

Dönüş güzergahında ise sırasıyla KKarşıyaka İskele, Osman Bey Parkı, Şehit Diplomat Erdoğan Özen, Metin Aşıkoğlu Ortaokulu, Geçit 2, Geçit 1, Girne Bulvarı, Çayırcı, Zafer Takı, Girne Konutları, Çam, İmbatlı Muhtarlık Durağı, Havva Ozisbakan Lisesi, Örnekköy İlköğretim Okulu, Örnekköy Muhtarlık, Örnekköy Saha, Çilek, Dizdar Cami, Dostlar, Meydan, Nuri Vesugay Parkı, Daryol, Şantiye, Köprü, Salkım Söğüt, Kurtuluş İpek İşeri İlköğretim Okulu, Yamanlar Muradiye Cami, Şehit Yüzbaşı Ali Rıza Sadak İlköğretim Okulu, Anıt Park, Ahmet Taner Kışlalı, Yamanlar Yeni Son Durak, Çolakoğlu, Doğançay Meydan, Doğançay, Doğançay Mezarlık Üstü, Doğançay Yeni Mezarlığı, Kovankayası, Sancaklı Giriş, Sancaklı Meydan durakları bulunmaktadır.

ESHOT 742 hareket saatleri

İzmir'de toplu taşıma ağının genişletilmesi ve güçlendirilmesiyle birlikte, vatandaşlar kent içindeki ulaşım ihtiyaçlarını daha verimli bir şekilde karşılayabiliyorlar. 742 numaralı otobüs hattı da bu çerçevede, İzmir'in hareketli ve dinamik yaşamına önemli bir katkı sağlıyor. Sancaklar Köyü'nden Karşıyaka’ya ve Karşıyaka’dan Sancaklar Köyü'ne giden otobüs seferlerinin listesi:

742 numaralı ESHOT'un Haftaiçi gerçekleşen hareket saatleri:

SANCAKLI KÖYÜ Kalkış:

06:50, 08:10, 16:40 

KARŞIYAKA İSKELE Kalkış:

07:30, 15:50, 17:35

742 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Cumartesi) gerçekleşen hareket saatleri:

SANCAKLI KÖYÜ Kalkış:

06:50, 08:10, 16:40 

KARŞIYAKA İSKELE Kalkış:

07:30, 15:50, 17:35

742 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Pazar) gerçekleşen hareket saatleri:

742 numaralı hat Pazar günü çalışmamaktadır.