ESHOT | 743 hareket saatleri: Tire - Belevi İzban sefer saatleri

İzmir’de Tire istikametinden Belevi İzban istikametine gitmek isteyen vatandaşlar 743 numaralı ESHOT otobüs güzergahını ve saatlerini merak ediyor. Peki, Tire - Belevi İzban sefer saatleri kaçta? ESHOT 743 hareket saatleri...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 13:33

İzmir'de toplu taşıma sistemine olan talep her geçen gün artıyor. Tire'den Belevi İzban istikametine gitmek isteyen vatandaşlar için ulaşımın kolaylaştırılması adına 743 numaralı otobüs hattı önemli bir rol oynuyor. Tire'den başlayarak şehrin merkezi noktalarını dolaşan ve Belevi İzban'a ulaşan bu hat, vatandaşlara konforlu ve hızlı bir ulaşım imkanı sunuyor. ESHOT 743 otobüs hattı, Tire istikametinden Belevi İzban istikametine doğru hareket ederken belirli saatlerde sefer düzenlemektedir. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar kesintisiz hizmet veren bu hat, İzmir'in yaşam döngüsüne entegre bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlar, 743 numaralı ESHOT otobüsünün güncel güzergahı ve sefer saatlerini merak edip bu doğrultuda araştırmalar yapıyor. Peki, 743  hareket saatleri ve güzergahı nasıl? İşte ESHOT 743  hareket saatleri haberimizin devamında…

ESHOT 743 güzergahı

743 numaralı otobüsün Tire yönünden gidiş güzergahında Tire Terminal İçi, Tire Terminal, Tire Zümrüt, Tire Sanatkarlar, Tire Stadı, Tire Meydan, Tire İstasyon, Tire Park, Tire Anadolu İmam Hatip Lisesi, Tire Toplu Konutlar, Cumhuriyet Sitesi, Tire Hemzemin Geçit, Lale Park, Turgut Özal Bulvarı, Tire Linyit, Yapı Market, Topalak, Yuvalı, Tire Fabrika, Tarihi Çavuş Çeşmesi, Çayırlı, Akçaşehir, Alaylı Yolu, Kurşak Yolu, Zeytin Dalı, Çayırlı, Büyükkale Çıkış, Büyükkale Giriş, Büyükkale Zeytinlik, Hayvan Çiftliği, Nar Çiçeği, Büyükkale Cami, Büyükkale Meydan, Büyükkale Sağlık Merkezi, Büyükkale Bahçe, Büyükkale Villa, Hasançavuşlar Yolu, Göllüce, Limon, Ceviz, Küçükkale, Üzümler, Mehmetler, Halkapınar, Belevi Karayolları Şantiye, Tire Yolu, Belevi Meydan, Belevi, Belevi Depolar, Kozpınar, Belevi İstasyon noktalarında duraklar bulunuyor.

Dönüş güzergahında ise Belevi İstasyon, Kozpınar, Belevi Depolar, Belevi, Belevi Meydan, Tire Yolu, Belevi Karayolları Şantiye, Halkapınar, Mehmetler, Üzümler, Küçükkale, Ceviz, Limon, Göllüce, Hasançavuşlar Yolu, Büyükkale Villa, Büyükkale Bahçe, Büyükkale Sağlık Merkezi, Büyükkale Meydan, Büyükkale Cami, Nar Çiçeği, Hayvan Çiftliği, Büyükkale Zeytinlik, Büyükkale Giriş, Büyükkale Çıkış, Çayırlı, Zeytin Dalı, Kurşak Yolu, Alaylı Yolu, Akçaşehir, Çayırlı, Tarihi Çavuş Çeşmesi, Tire Fabrika, Yuvalı, Topalak, Yapı Market, Tire Linyit, Turgut Özal Bulvarı, Lale Park, Tire Hemzemin Geçit, Cumhuriyet Sitesi, Tire Toplu Konutlar, Tire Anadolu İmam Hatip Lisesi, Tire Park, Tire İstasyon, Tire Meydan, Tire Stadı, Tire Sanatkarlar, Tire Zümrüt, Tire Terminal, Tire Terminal İçi noktalarında duraklar bulunmaktadır.

ESHOT 743  hareket saatleri

İzmir'de toplu taşıma ağının genişletilmesi ve güçlendirilmesiyle birlikte, vatandaşlar kent içindeki ulaşım ihtiyaçlarını daha verimli bir şekilde karşılayabiliyorlar. 743 numaralı otobüs hattı da bu çerçevede, İzmir'in hareketli ve dinamik yaşamına önemli bir katkı sağlıyor. Tire'den Belevi İzban'a ve Belevi İzban'dan Tire'ye giden otobüs seferlerinin listesi:

743 numaralı ESHOT'un hafta içi gerçekleşen hareket saatleri:

TİRE Kalkış

06:40, 17:00, 19:00 

BELEVİ Kalkış:

07:35, 18:05, 20:00

743 numaralı ESHOT'un Hafta sonu (Cumartesi) gerçekleşen hareket saatleri:

TİRE Kalkış:

06:40, 17:00, 19:00 

BELEVİ Kalkış:

07:35, 18:00, 20:00

743 numaralı ESHOT'un Hafta sonu (Pazar) gerçekleşen hareket saatleri:

743 numaralı hat Pazar günü çalışamamaktadır.