ESHOT | 763 hareket saatleri: Düverlik - Torbalı sefer saatleri

İzmir’de Düverlik istikametinden Torbalı istikametine gitmek isteyen vatandaşlar 763 numaralı ESHOT otobüs güzergahını ve saatlerini merak ediyor. Peki, Düverlik - Torbalı sefer saatleri kaçta? ESHOT 763 hareket saaatleri...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 16:52

İzmir'de toplu taşıma sistemine olan talep her geçen gün artıyor. Düverlik'ten Torbalı istikametine gitmek isteyen vatandaşlar için ulaşımın kolaylaştırılması adına 763 numaralı otobüs hattı önemli bir rol oynuyor. Düverlik'ten başlayarak şehrin merkezi noktalarını dolaşan ve Torbalı'ya ulaşan bu hat, vatandaşlara konforlu ve hızlı bir ulaşım imkanı sunuyor. ESHOT 763 otobüs hattı, Düverlik istikametinden Torbalı istikametine doğru hareket ederken belirli saatlerde sefer düzenlemektedir. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar kesintisiz hizmet veren bu hat, İzmir'in yaşam döngüsüne entegre bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlar, 763 numaralı ESHOT otobüsünün güncel güzergahı ve sefer saatlerini merak edip bu doğrultuda araştırmalar yapıyor. Peki, 763 hareket saatleri ve güzergahı nasıl ? İşte ESHOT 763 hareket saatleri haberimizin devamında…

ESHOT 763 güzergahı

763 numaralı hattın Düverlik yönünden gidişi güzergahında Yazıbaşı Son Durak, Uluğbey İlkokulu, Üçgöz, Yazıbaşı Merkez, Merkez Cami, Şehit Çağatay Necati Dinç İlkokulu, Yazıbaşı Sağlık Ocağı, Balkan, Yazıbaşı Tariş, Yazıbaşı Tekel, Asfalt, Aksan, Yeni Kent, Namet, Bayraktar, Beşyol, Kuşçuburun Karayolları, Kuşcuburun Barbaros Ortaokulu, Yüksek Kahve, Beşevler Çeşme, Reysaş, Camel, Temel, Çapak Yolu, Çetineller Otel, Torbalı Siteler, Torbalı Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çetineller Ortaokulu, 1 Nolu Sağlık Ocağı, Torbalı Cami, Kasap, Haluk Alpsu Bulvarı, Fidan, Pınar, Anaokulu, Halk, Barış Sitesi, Sevgi Yolu, PTT 2, Torbalı Askerlik Şubesi, Şehit Uzman Çavuş Harun Şenözüar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Torbalı Stad, Torbalı Konutlar, Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlkokulu, Öğretmenler Sitesi, Koruluk 2, Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi, Market, Ertuğrul Cami, Kazım Dirik, Çarşı, Torbalı Belediyesi 2, Tepeköy Aktarma, Tepeköy İstasyon Yolu, Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Otel, Yemişlik, Şehit Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent, Çaybaşı Meydan, Çaybaşı Eshot Garajı, Çaybaşı Son Durak noktalarında duraklar bulunuyor.

Dönüş güzergahında ise sırasıyla Çaybaşı Son Durak, Çaybaşı Eshot Garajı, Çaybaşı Meydan, Şehit Uzman Çavuş Mehmet Onur Özbent, Yemişlik, Otel, Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Tepeköy İstasyon Yolu, Tepeköy Aktarma, Torbalı Belediyesi 2, Çarşı, Kazım Dirik, Ertuğrul Cami, Market, Torbalı Atatürk Anadolu Lisesi, Koruluk 2, Öğretmenler Sitesi, Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlkokulu, Torbalı Konutlar, Torbalı Stad, Şehit Uzman Çavuş Harun Şenözüar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Torbalı Askerlik Şubesi, PTT 2, Sevgi Yolu, Barış Sitesi, Halk, Anaokulu, Pınar, Fidan, Haluk Alpsu Bulvarı, Kasap, Torbalı Cami, 1 Nolu Sağlık Ocağı, Çetineller Ortaokulu, Torbalı Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Torbalı Siteler, Temel, Camel, Reysaş, Beşevler Çeşme, Yüksek Kahve, Kuşcuburun Barbaros Ortaokulu, Kuşçuburun Karayolları, Beşyol, Bayraktar, Namet, Yeni Kent, Aksan, Asfalt, Yazıbaşı Tekel, Yazıbaşı Tariş, Balkan, Yazıbaşı Sağlık Ocağı, Şehit Çağatay Necati Dinç İlkokulu, Merkez Cami, Yazıbaşı Merkez, Üçgöz, Uluğbey İlkokulu, Yazıbaşı Son Durak durakları bulunmaktadır.

ESHOT 763 hareket saatleri

İzmir'de toplu taşıma ağının genişletilmesi ve güçlendirilmesiyle birlikte, vatandaşlar kent içindeki ulaşım ihtiyaçlarını daha verimli bir şekilde karşılayabiliyorlar. 722 numaralı otobüs hattı da bu çerçevede, İzmir'in hareketli ve dinamik yaşamına önemli bir katkı sağlıyor. Çapak'tan Torbalı'ya ve Torbalı'dan Çapak'a giden otobüs seferlerinin listesi:

763 numaralı ESHOT'un Haftaiçi gerçekleşen hareket saatleri:

DÜVERLİK Kalkış:

06:35, 08:30, 17:25, 19:35

TORBALI Kalkış:

07:25, 16:20, 18:25

763 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Cumartesi) gerçekleşen hareket saatleri:

DÜVERLİK Kalkış:

06:35, 08:30, 17:25, 19:35

TORBALI Kalkış:

07:25, 16:20, 18:25

763 numaralı ESHOT'un Haftasonu (Pazar) gerçekleşen hareket saatleri:

763 numaralı hat Pazar günü çalışmamaktadır.