Expo Sport 2024 başladı

Spor ve E-spor tutkunlarını Fuar İzmir’de buluşturan Expo Sport 2024 Spor Fuarı açıldı. Bu yıl ikinci kez Expo-Sport Fuarcılık tarafından düzenlenen organizasyona sporseverler ve markalar yoğun ilgi gösteriyor

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 13:09

Spor dünyasını bir araya getiren fuarda İzmir, Türkiye'nin en kapsamlı spor etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Türkiye'nin Spor Fuarı Expo Sport İzmir, 2023’te 19.000 ziyaretçi, 105 katılımcı, 1659 yabancı ziyaretçi, 22 ülke ile gerçekleşmişti. Expo-Sport Fuarcılık tarafından Fuar İzmir C Hol’de düzenlenen Expo Sport 2024 Spor Fuarı açıldı. Ulusal ve uluslararası vücut geliştirme ve crossfit sporcuları katılım gösterdi.

Açılış törenine İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nuray Eyigele İşleyen, İzfaş Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu ve sektör temsilcileri katıldı. İkinci kez düzenlenen Expo Sport İzmir Fuarı, sporun geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan, sporcularu ve sağlıklı yaşam sektör temsilcilerini buluşturan önemli bir platform olarak kapılarını misafirlere açtı. Spor Fuarının ilk gününde katılımcılar ve misafirler yoğun ilgi gösterirken düzenlenen dans ve müzik etkinliklerinde gençler yer aldı.

YARIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Türkiye'den ve dünyadan birçok marka, sporcu, uzman ve sporsever bu fuarda yer alıyor. Katılımcılar, spor teknolojilerinden sağlıklı yaşam ürünlerine kadar en son yenilikleri keşfediyor. 19-22 Eylül tarihleri arasında sürecek fuarda spor/sağlıklı yaşam markaları, spor aleti üreticileri, spor federasyonları ve sporcular yer alıyor. E-spor kategorisini de bünyesine katan bu spor fuarında ayrıca, vücut geliştirme yarışmaları, drone yarışları gibi etkinlikler de yer alıyor. Fuar organizasyonunda etkinlikler kapsamında; Npc Pro Qualifier Türkiye, Raise The Roof Dance Battle, Elite Fitness Games Crossfit,UFA Fight Kickboxing gibi etkinlikler yer alıyor. Spor Fuarı, ziyaretçilere sporun farklı branşlarını ve spor endüstrisini yakından keşfetme imkanı sağlıyor.