Hayvanseverler Karşıyaka’da buluşuyor: Patifest 5 Ekim’de Taypark’ta

Karşıyaka Belediyesi, Taypark'ta düzenleyeceği Patifest ile hayvanseverleri bir araya getiriyor

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 16:26

Sahipsiz hayvanlara yeni yuvalar, bulmak ve renkli etkinliklerle keyifli bir gün yaşatmak düzenlenecek festival için Başkan Ünsal, tüm vatandaşları 5 Ekim'de Taypark'a davet etti. Karşıyaka Belediyesi can dostların yaşam şartlarını iyileştirmek ve hayvan haklarına dair farkındalık yaratmak için çalışan, Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla 5 Ekim Cumartesi günü Taypark’ta her yaştan hayvanseverlere can dostlar ile birlikte keyifli bir gün yaşatacak.

Eğlenceli yarışmalar sürpriz hediyeler

Karşıyaka Patifest kapsamında, sahiplendirme standı kurularak hayvanseverler ile sıcak yuva arayan can dostlar bir araya getirilecek. Stantta, sözleşmeli olarak ücretsiz sahiplendirme işlemleri yapılacak. Vatandaşların kendi köpekleriyle de festivale katılabilecek. Festivalde hayvanseverleri eğlenceli yarışmalar ve sürpriz hediyeler, canlı müzik dinletisi ve çocuklar için yüz boyama gibi etkinlikler bekliyor. Veteriner hekimlerinde yer alacağı festivalde ziyaretçiler merak ettikleri konular hakkında bilgi alabilecek. Ayrıca, Karşıyaka Patifest’in sponsoru Reflex Plus, konuklara kedi ve köpek mamaları hediye edecek.

“Hayvan sevgisini birlikte büyütelim”

Can dostlara sahip çıkmak için bir araya gelindiğini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Ülkemizde hayvan hakları adına büyük sıkıntıların yaşandığı bu süreçte, can dostlarımıza sahip çıkmak ve yüreklerimizdeki hayvan sevgisini daha da büyütmek için bir araya geliyoruz. Hayatı paylaştığımız sokak hayvanlarını hak ettikleri gibi sevgi dolu yuvalara kavuştururken, dostlarımızla birlikte olup keyifli saatler geçireceğiz. Dayanışmamıza, sevgimize ve eğlencemize ortak olmak isteyen tüm hayvan dostlarını, 5 Ekim’de Taypark’a bekliyoruz” diye konuştu.