Hepsiburada, İzmir'de girişimcilerle bir araya geldi: 10 bin yeni satıcı müjdesi!

Hepsiburada, İzmir'de KOBİ'ler ve girişimcilerle buluştu. Bu buluşma kapsamında anahtar teslim e-ticaret çözümleri ve stratejiler paylaşıldı

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 12:20

E-ticaret alanında sunduğu yenilikçi çözümlerle dikkat çeken Hepsiburada, ilk kez düzenlediği "Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları" etkinliğini İzmir’de gerçekleştirdi. Etkinlik, KOBİ’ler ve girişimcilerle bir araya gelerek e-ticaret dünyasındaki fırsatları ve avantajları tanıttı.

Etkinlik, Hepsiburada Grup Başkanı Ender Özgün'ün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

10 bin yeni satıcı

Hepsiburada, e-ticaret çözümlerini tanıttığı etkinlikte, Ege Bölgesi'nde 10 bin yeni satıcı kazandırma hedefini açıkladı. Hepsiburada Grup Başkanı Ender Özgün, e-ticaret çözümleri hakkında, “Yeni iş ortaklarımıza yönelik özel fırsatlarla işlerini büyütmek adına ilk 3 ay boyunca komisyonlarda %50 indirim fırsatı ile daha avantajlı bir başlangıç yapmalarına imkan tanıyoruz. Ayrıca, iş ortaklarımız ürünlerini sadece 2 saat içinde satışa açılarak hızlı bir şekilde satışa başlayabiliyorlar. Hem yeni hem de mevcut iş ortaklarımız sunduğumuz geniş pazarlama ve reklam ağıyla satışlarını 4 kat artırma fırsatını elde ederken, operasyonlarını da haftada sadece 1 fatura ile kolaylaştırabiliyorlar. Aynı zamanda, kredi veya erken ödeme seçenekleriyle sağlanan finansman desteğiyle nakit akışını yönetmelerini de kolaylaştırıyoruz. Bununla birlikte 'Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü' programımızla da 55 binden fazla kadın girişimcimizi yüzde 50 komisyon indirimi, ücretsiz fotoğraf çekimi ve reklam bakiyesi gibi fırsatlarla buluşturarak, onların işlerini büyütmelerine ve dünyaya açılmalarına yardımcı oluyoruz. Tüm bu çözümler, sadece Türkiye’de değil, uluslararası pazarlarda da markalarını büyütme fırsatı sunuyor. Bizim için, iş ortaklarımızın başarısı, Hepsiburada’nın başarısıdır ve bu süreçte onlara her aşamada destek olmaktan gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ege Bölgesi’nde lider

Özgün, “E-ticaret sektöründe sunduğumuz yenilikçi servislerle KOBİ’ler ve girişimciler için işlerini büyütme yolunda önemli fırsatlar sunuyoruz. Özellikle Ege Bölgesi’nde elde ettiğimiz başarılar, iş ortaklarımızın ne denli güçlü bir konumda olduğunu gösteriyor. İzmir, yüzde 81.83 pazar payıyla bölgenin en büyük e-ticaret merkezi haline gelirken, Denizli ve Muğla da hızla büyüyen iller arasında. Hedefimiz 1 yıl içinde Ege Bölgesi’nde e-ticaret sistemine 10 bin yeni satıcı kazandırmak. Yarattığımız bu ekosistemle aynı zamanda Hepsiburada’nın Ege Bölgesi’ndeki lojistik operasyonlarını yürüten 800 çalışanı bulunuyor. Dışarıdan taşımacılık hizmeti aldığımız personelle beraber bölgede yaklaşık 1000 kişilik istihdam yaratıyoruz. İzmir’de iş ortaklarımızın en çok sattığı ürünlerin başında ise moda, mobilya ve beyaz eşya kategorisi geliyor. Bunları cep telefonu, bilgisayar, küçük ev aletleri, petshop ürünleri, kozmetik, müzik ekipmanları ve anne bebek ürünleri takip ediyor.” dedi.

Plaketler takdim edildi

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün, İzmir’de bulunan ve Hepsiburada ile gücüne güç katan ve işlerini başarılı bir şekilde büyüten iş ortaklarına da plaketlerini taktim etti.  Spor malzemeleri kategorisinde gösterdiği başarılı kampanya yönetimi ve hızlı büyüme performansıyla dikkat çeken KampSeti kurucusu Tuba Çamdibi “Kampanyalarla En Hızlı Büyüme”; Züccaciye kategorisinde yürüttüğü etkili kampanya stratejileri ile öne çıkan Almital kurucusu Mehmet Salım, “En Etkili Kampanya Yönetimi”; hırdavat kategorisinde yürüttüğü etkinli kampanya stratejileriyle öne çıkan Çınar Elektrik Kurucusu Onur Çınar ise “En Aktif İş Ortağım Satıcı Paneli Kullanıcısı” dallarında ödül aldı.